„New Amsterdam”: Freema Agyeman părăsește serialul înaintea celui de-al cincilea și ultimul sezon

De: Nicoleta Lepădatu / 21.07.2022, 13:08
„New Amsterdam”: Freema Agyeman părăsește serialul înaintea celui de-al cincilea și ultimul sezon

Freema Agyeman, care a interpretat-o ​​pe Dr. Helen Sharpe încă de la începutul serialului  „New Amsterdam”, de la NBC, părăsește show-ul înaintea celui de-al cincilea și ultimul sezon.

Agyeman a anunțat știrea pe Instagram.

„Draga familie de fani „New Amsterdam”. În primul rând, aș dori să vă mulțumesc din suflet pentru sprijinul dumneavoastră nesfârșit, dedicat și delicios de feroce!” a scris Agyeman. „Mă simt foarte norocoasă că m-am conectat cu atât de mulți dintre voi în ultimii câțiva ani, în timp ce defilez în pielea doamnei Helen Sharpe și asist la fiecare flux și reflux al investiției voastre emoționale. Ce călătorie! Vă mulțumesc că ați fost alături de mine. Ea a însemnat atât de mult pentru mine, dar a sosit momentul să-i închid haina albă, deoarece împărtășesc oficial vestea că nu mă voi întoarce pentru ultimul sezon din „New Amsterdam”. Deși sunt tristă, sunt, de asemenea, incredibil de încântată să văd cum se încheie povestea ca fan al serialului. A fost o bucurie să o interpretez pe Dr. Helen Sharpe timp de 4 sezoane – acei scenariști magnifici au făcut minuni! Sunt mai mult decât recunoscătoare că am avut oportunitatea de a spune câteva dintre poveștile ei”.

Creatorul/showrunnerul „New Amsterdam”, David Schulner, și producătorul executiv Peter Horton, au lansat o declarație ca răspuns la mesajul actriței.

„Îi dorim mult noroc Freemei în următorul ei capitol și ușile din „New Amsterdam” vor fi întotdeauna deschise dacă dorește să se întoarcă!”, au scris Schulner și Horton. „Suntem extrem de mândri de impactul pe care Freema și Dr. Helen Sharpe l-au avut în ultimele patru sezoane și suntem atât de recunoscători că au făcut parte din această poveste. Pe măsură ce ne îndreptăm spre cel de-al cincilea și ultimul sezon, vrem ca fanii noștri să știe că încă mai avem câteva surprize pentru ei.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „Sex Education”: un alt membru cheie al distribuției părăsește serialul înaintea sezonului 4

Actorul Jesse Spencer părăsește serialul ”Chicago Fire” După 200 de episoade