„Sex Education”: un alt membru cheie al distribuției părăsește serialul înaintea sezonului 4

De: Nicoleta Lepădatu / 14.07.2022, 12:32
„Sex Education”: un alt membru cheie al distribuției părăsește serialul înaintea sezonului 4

Serialul „Sex Education” va mai piere încă un membru cheie al distribuției înainte de sezonul 4.

Tanya Reynolds, care a jucat-o pe Lily de la începutul seriei, nu se va întoarce pentru sezonul viitor.

„Nu mă întorc, de fapt, ceea ce este trist, foarte trist”, a spus Reynolds pentru Radio Times din Marea Britanie. „Este doar progresul firesc al acestor seriale – când ai distribuții atât de mari și atât de multe personaje, cred că trebuie să lași câteva personaje mai vechi să plece pentru a face loc celor mai noi, ceea ce este absolut corect, așa cum se întâmplă și ar trebui să se întâmple.”

Tanya Reynolds urmează recentei plecări a Patriciei Allison (alias Ola), care a jucat rolul iubitei lui Lily, și a actriței din „Bridgerton”, Simone Ashley, care a anunțat că iese din serial la începutul acestui an.

Allison și-a dezvăluit planurile săptămâna trecută într-un interviu acordat Capital Xtra Breakfast.

„Nu mă voi alătura echipei pentru sezonul 4”, a spus Patricia Allison. „Mi-a plăcut absolut tot timpul petrecut pe platourile de filmare și îmi pare atât de rău că trebuie să vă spun asta, băieți”, adăugând: „Fac asta de trei ani și mi-a plăcut.”

În cel mai recent sezon, cel de-al treilea, Otis, interpretat de Asa Butterfield, face sex ocazional, Eric, interpretat de Ncuti Gatwa, și Adam, interpretat de Connor Swindells, sunt iubiți în mod oficial, iar Jean, interpretată de Gillian Anderson, este însărcinată. Aimee, rol jucat de Aimee Lou Wood, descoperă feminismul și Jackson, interpretat de Kedar Williams-Stirling, se îndrăgostește.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Sezonul 6 din „Black Mirror” îi va avea în distribuție pe Aaron Paul, Zazie Beetz, Paapa Essiedu, Josh Hartnett, Kate Mara

Chris Evans nu va mai fi „Captain America”. Cine preia rolul