Nikolaj Coster-Waldau („Game of Thrones”) i se alătură lui Jennifer Garner în serialul Apple „The Last Thing He Told Me”

De: Nicoleta Lepădatu / 05.05.2022, 08:19
Nikolaj Coster-Waldau („Game of Thrones”) i se alătură lui Jennifer Garner în serialul Apple „The Last Thing He Told Me”

Nikolaj Coster-Waldau a semnat deja contractul pentru a juca alături de Jennifer Garner în seria limitată Apple  „The Last Thing He Told Me”, conform publicației Variety.

Serialul se bazează pe romanul cu același nume scris de Laura Dave. A fost anunțat anterior că și actrița Angourie Rice va juca în seria limitată.

Serialul o are în centrul acțiunii pe Hannah (Garner), o femeie care formează o relație neașteptată cu fiica ei vitregă, Bailey (Rice), în vârstă de șaisprezece ani, în timp ce caută adevărul despre motivul pentru care soțul ei a dispărut în mod misterios. Coster-Waldau va juca rolul lui Owen, soțul lui Hannah.

Nikolaj Coster-Waldau este cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Jaime Lannister în serialul de succes HBO „Game of Thrones”, pentru care a câștigat nominalizări la Emmy atât în 2018, cât și în 2019. Pe partea de film, recent a co-scris și a jucat în drama „ Against the Ice”, în timp ce a jucat anterior în filme precum „Shot Caller”, „Gods of Egypt”, „A Thousand Times Good Night” și „Oblivion”.

Laura Dave își adaptează romanul pentru ecran alături de co-creatorul și soțul ei Josh Singer, ambii fiind și producători executivi. Jennifer Garner va fi producător executiv, pe lângă rolul principal. Reese Witherspoon și Lauren Neustadter vor fi producători executivi pentru Hello Sunshine. Olivia Newman va regiza și va fi co-producător executiv.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Jennifer Garner o înlocuiește pe Julia Roberts în ”The Last Thing He Told Me”, seria limitată de la Apple

„House of the Dragon”, serialul prequel „Game of Thrones”, va debuta în august