Convenția oficială a fanilor „Game of Thrones” are loc în februarie 2022

De: Ana Obretin / 03.09.2021, 13:59
Convenția oficială a fanilor

Warner Bros. a anunțat că va organiza o conventie oficială a fanilor francizei „Game of Thrones” în perioada 18-20   februarie 2022, la Las Vegas, înainte de premiera noului serial „House of the Dragon”.

Timp de opt sezoane, „GoT” a dominat piața serialelor. Seria a urmat fidel intriga creată de scriitorul George R. R. Martin în „A Song of Ice and Fire”, explorând lupta pentru tronul lumii fantastice din Westeros.

„Game of Thrones” s-a încheiat în 2019, cu un sezon final scurtat, care a ajuns să împartă fanii în două tabere, însă, în ciuda acestui fapt, serialul a rămas destul de popular. Din acest motiv, HBO avansează cu producții suplimentare inspirate de lumea „Game of Thrones”. Majoritatea producțiilor spin off sunt încă în stadiile incipiente de dezvoltare, dar una este pe cale să fie difuzată în premieră anul viitor.

Acțiunea se concentrează pe Casa Targaryen, evenimentele având loc cu câteva sute de ani înaintea celor din serialul original. Distribuția îi include pe actorii Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint, Rhys Ifans, Eve Best, Sonoya Mizuno și Fabien Frankel. Noua producție se bazează pe povestea “Fire and Blood/ Sânge și foc”, lansată în 2018 de scriitorul George R. R. Martin și  este o colaborare între autor și producătorii Miguel Sapochnik și Ryan J. Condal. De altfel, recent, Martin a semnat un parteneriat general cu platforma HBO prin care s-a angajat să ofere conținut pentru HBO și HBO Max.

Warner Bros. și Creation Entertainment s-au asociat pentru a organiza convenția, care le va oferi fanilor o experiență plină de acțiune, cu invitați speciali, discuții, competiții de cosplay și trivia, sesiuni de autografe, oportunități de fotografiere, comercializare de produse exclusive și multe altele. Un program complet și prețurile biletelor vor fi disponibile la o dată ulterioară, deși fanii se pot înscrie pentru a fi anunțați prin newsletter dacă doresc.

Acest eveniment vine după ce HBO a sărbătorit a zecea aniversare a „GoT” la începutul acestui an. 

CITEȘTE ȘI: Natalie Dormer, vedeta din „Game of Thrones”, a născut în secret o fetiță 

„Game of Thrones” le-a făcut pe multe staruri multimilionare. Cine conduce topul

Foto: Profimedia Images