Natalie Dormer, vedeta din „Game of Thrones”, a născut în secret o fetiță

De: Loredana Toma / 28.04.2021, 14:41
Natalie Dormer, vedeta din

Actrița Natalie Dormer, vedeta serialului “Game of Thrones”, a dezvăluit că “a făcut cel mai bun lucru care se putea face în timpul unei pandemii” și anume a rămas însărcinată, aducând pe lume, în secret, o fetiță. 

“Bebelușul Covid”, cum îi place acesteia să glumească despre fetița ei, este primul copil al lui Dormer, în vârstă de 39 de ani, împreună cu partenerul său de viață, actorul David Oakes, și s-a născut în luna ianuarie. Vestea a fost împărtășită doar cu familia și prietenii apropiați, însă, potrivit publicației Daily Mail, fanii au fost extrem de fericiți când au auzit. Actrița nu a fost adepta rețelelor de socializare online pentru a face publică aceasta veste, iar dezvăluirea a fost făcută în podcast-ul “That’s After Life”, realizat de prietena sa Esther Rantzen. Ea a precizat că “maternitatea a fost și este o continuă curbă intensă de învățare și că îi lipsește somnul, dar, în același timp, este total îndrăgostită”.

“Da, eu am fost un bebeluș COVID-19”

“Este lucrul perfect pe care poți să-l faci în timpul carantinei – să rămâi însărcinată și să dai naștere unui copil”, a glumit actrița, care l-a cunoscut pe partenerul său de viață în 2019, în timp ce jucau în spectacolul “Venus In Fur”, pus în scenă la Londra. “Mi se pare că totul este un clișeu. Imaginați-vă cum va sta copila mea la un bar, peste vreo 30 de ani, și va zice ‘Da, eu am fost unul dintre bebelușii COVID’. De fapt, cred că sunt mulți bebeluși COVID, căci ce altceva puteai face în timpul carantinei?”, a mai spus ea. 

“Fetița are trei luni și este o bucurie totală. Nu mă voi mai plânge niciodată despre filmările lungi, căci lipsa de somn când ai un copil este cu totul altceva față de ceea ce credeam eu. Când nu ai încă un copil, toți din jur, cei care au, îți spun că întreaga perspectivă asupra vieții se schimbă și că întregul set de valori se modifică. Eu, când auzeam, îmi dădeam ochii peste cap zicându-le că sunt doar prostii. Iar acum îmi dau seama că au avut mare dreptate”, a mai spus actrița cunoscută și pentru rolul din „Dinastia Tudorilor„, potrivit Daily Mail.

CITEȘTE ȘI: Ce secvenţă a refuzat să filmeze Natalie Dormer în „Game of Thrones” (Video)

Lucas Philip Tindall, strănepotul reginei Elizabeth, s-a născut acasă, în baie, pe podea

Emily Ratajkowski a anunțat că a născut un copil al cărui gen îl va afla peste 18 ani

Foto: Profimedia Images