Noul album semnat The Killers va fi foarte diferit față de stilul obișnuit al trupei

De: Loredana Toma / 18.06.2021, 15:56
Noul album semnat The Killers va fi foarte diferit față de stilul obișnuit al trupei

Trupa The Killers va lansa un nou album în luna august, care va fi un material “foarte diferit față de ceea ce a lansat până acum”. Materialul discografic, cel de-al șaptelea din cariera trupei, îi urmează albumului “Imploding the Mirage”.

Noul album “este foarte posibil să fie chiar mult mai bun decât cel lansat anterior”, potrivit declarațiilor liderului trupei, Brandon Flowers, citat de nme.com.

Membrii trupei au terminat înregistrările în luna aprilie, însă materialul, cu multe influențe indie, a fost anunțat de mai mult timp, așa cum deja procedează pentru încă un album ce-i va urma acestuia, după cum spune Flowers. “Mulți spun că au cântece gata de lansare și, în cele din urmă, nu lansează nimic, noi chiar lansăm și vom mai lansa. Deja mai avem câteva cântece”, a adăugat el.

În cadrul podcast-ului “Sarah Hagan Backstage”, toboșarul trupei, Ronnie Vannucci, a confirmat că membrii trupei nu s-au oprit din a scrie noi cântece. “Pare destul de ciudat, dar aveam un stoc de cântece care au rămas, cumva, orfane, așa că trebuie să le integrăm undeva. Le păstrăm pentru următorul album. În schimb, am realizat acest album care este atipic stilului trupei. Mai avem piese și încă mai scriem pentru un nou material, ca să le avem pentru orice eventualitate”, a spus toboșarul trupei. 

The Killers: „Am investit timpul în a scrie noi cântece”

“Am avut foarte mult timp la dispoziție. În trecut, în mod normal, m-aș fi înhămat la mai multe turnee, însă, de data aceasta, tot timpul avut la dispoziție a fost alocat scrierii de noi cântece. A fost un timp foarte bine investit, zic eu”, a mai spus solistul trupei.

De altfel, membrii The Killers au mai lansat un proiect, o colaborare cu artistul Bruce Springsteen, care a venit peste noapte, urmând cumva un nou trend al artiștilor de a lansa produse fără prea multe informații în avans. Piesa este o reluare, în duet, a hitului din 2009 “A Dustland Fairytale”, de pe albumul din 2008 intitulat “Day & Age”.

Trupa rock americană The Killers a fost înființată în 2001 și este considerată una dintre cele mai bune ale secolului 21. De-a lungul carierei a vândut peste 28 de milioane de albume la nivel mondial.

CITEȘTE ȘI: Piesa lui Eminem „Lose Yourself”, într-un top select al celor mai difuzate din istorie

Pretențiile vedetelor când merg în concerte

„Paranoid Android” – Radiohead, cea mai buna piesa din ultimii 15 ani

Foto: Profimedia Images