„The Bat and the Cat”: Batman și Catwoman, în noul trailer „Batman” (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 28.12.2021, 14:25
„The Bat and the Cat”: Batman și Catwoman, în noul trailer „Batman” (Video)

Un nou trailer pentru „Batman” a fost lansat luni de către Warner Bros. și prezintă mai multe și din perspectiva Catwoman, personaj interpretat de  Zoe Kravitz.

Cel mai recent trailer de două minute și jumătate pentru filmul regizat de Matt Reeves începe cu Bruce Wayne (rol jucat de Robert Pattinson) care este abordat pentru a face mai mult pentru Gotham City.

„Familia ta are o istorie de filantropie, dar din câte îmi pot da seama, nu faci nimic”, i s-a spus.

În timp ce continuă să se lupte cu Riddler și cu mesajele sale pline de semne de întrebare, personajul lui Pattinson interacționează atât cu Catwoman, cât și cu alter ego-ul lui Zoe Kravitz, Selina Kyle.

„Batman”, care urmează să apară în cinematografe pe 4 martie, îi mai are în distribuție pe Paul Dano în rolul lui Riddler, pe Colin Farrell în cel al Pinguinului, pe John Turturro în rolul șefului mafiot Carmine Falcone, pe Jeffrey Wright în cel al comisarului Gordon, pe Andy Serkis în rolul Alfred și pe Peter Sarsgaard în rolul procurorului orașului Gotham.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: Michael Keaton spune că încă i se potrivește costumul de Batman deși au trecut peste 30 de ani de când a fost făcut

 

 

 

Tags: