Michael Keaton se alătură distribuției „Batgirl”, ca Batman

De: Ana Obretin / 23.12.2021, 09:38
Michael Keaton se alătură distribuției

Michael Keaton îmbracă din nou costumul lui Batman, pentru filmul „Batgirl”, produs de Warner Bros. și DC și difuzat pe HBO Max. Lungmetrajul se concentrează pe eroina favorită a fanilor, Batgirl/Barbara Gordon, fiica detectivului din Gotham Jim Gordon.

Keaton a jucat prima dată rolul Bruce Wayne/ Batman în filmul regizat de Tim Burton și lansat în 1989. A reluat rolul în „Batman Returns”, din 1992. De asemenea, Keaton joacă aceeași partitură în „The Flash”, cu Ezra Miller în rolul principal și care va fi lansat în cinematografe pe 4 noiembrie 2022, potrivit Variety.

CITEȘTE ȘI: Femeile cu superputeri de pe micile ecrane

Regizorii „Bad Boys for Life”, Adil El Arbi și Bilall Fallah, realizează „Batgirl, care o are pe Leslie Grace în rolul principal. Filmul este deja în producție, la Londra. J.K. Simmons, în rolul comisarului Gordon, și Brendan Fraser sunt de asemenea în distribuție.

Michael Keaton a avut o relație complicată cu personajul Batman, în anumite momente ale carierei sale distanțându-se de el. El a obținut o nominalizare la Oscar pentru „Birdman” (2014), unde a interpretat un actor care a jucat cândva în filme cu supereroi.

Nu a fost stabilită o dată de lansare pentru „Batgirl”.

CITEȘTE ȘI: Un serial dedicat Pinguinului din Batman este în pregătire; Colin Farrell, abordat pentru rol

Brendan Fraser va juca rolul lui Firefly, un sociopat pasionat de pirotehnică, în filmul ”Batgirl”

Foto: Profimedia Images