O biografie a lui Charlie Watts, regretatul toboșar The Rolling Stones, lansată anul acesta

De: Ana Obretin / 02.07.2022, 09:52
O biografie a lui Charlie Watts, regretatul toboșar The Rolling Stones, lansată anul acesta

O biografie oficială a lui Charlie Watts, autorizată atât de trupa The Rolling Stones, cât și de familia acestuia, va fi lansată în toamnă.

„Charlie’s Good Tonight: The Authorized Biography of Charlie Watts” urmează să fie lansată pe 15 septembrie în Marea Britanie și pe 11 octombrie în SUA, potrivit Rolling Stone.

Cartea conține o prefață semnată de Mick Jagger și Keith Richards, plus un text de la fostul manager/producător al trupei Andrew Loog Oldham.

CITEȘTE ȘI: 4 documentare, dedicate fiecărui membru The Rolling Stones, lansate la a 60-a aniversare a trupei

10 filme biografice cu muzicieni (Video)

Toboșarul The Rolling Stones, Charlie Watts a murit la vârsta de 80 de ani, în august anul trecut

Noua biografie a fost scrisă de Paul Sexton și include interviuri noi cu Jagger, Richards și Ronnie Wood, precum și cu prietenii, familia și colaboratorii.

„Dragul nostru prieten Charlie Watts nu a fost doar un toboșar fantastic, ci și o persoană minunată”, au spus membrii The Rolling Stones într-un comunicat. „Era amuzant și generos și un om de mare gust și ne este teribil de dor de el. Este grozav că familia lui a autorizat această biografie oficială a lui Paul Sexton, care scrie și transmite despre Charlie și trupă de mulți ani”.

Turneul aniversar „SIXTY” al trupei The Rolling Stones din Marea Britanie și Europa a început la Madrid pe 1 iunie. La acel prim show, muzicienii au avut prima interpretare live a single-ului lor din 1966 „Out Of Time” și i-au adus un omagiu lui Watts. 

Locul lui Watts i-a fost luat de Steve Jordan, despre care trupa a confirmat, în martie, că va înregistra părți pentru următorul album, al 24-lea, The Rolling Stones. 

CITEȘTE ȘI: Trupa Rolling Stones nu va mai interpreta piesa ”Brown Sugar”, un succes timp de 50 de ani. Care este motivul

Foto: Profimedia Images