O companie îi va plăti unei persoane 1.300 de dolari pentru a se uita la filme de groază

De: Adrian Popa / 13.09.2021, 11:56
O companie îi va plăti unei persoane 1.300 de dolari pentru a se uita la filme de groază

O companie de finanțe a anunțat că îi va oferi unei persoane 1.300 de dolari pentru a se uita, timp de o câteva zile, la filme de groază. FinanceBuzz are nevoie ca un „Horror Movie Heart Rate Analyst” să urmărească 13 filme.

În timpul vizionării, persoana selectată va purta un tracker Fitbit, care îi va monitoriza pulsul. FinanceBuzz vrea să știe dacă filmele de groază cu buget mare oferă sperieturi mai puternice decât cele cu buget redus.

Peliculele vor fi urmărite în perioada 9 – 18 octombrie. Din lista selectată de filme de groază fac parte: „Saw”, „Amityville Horror”, „A Quiet Place”, „A Quiet Place Part 2”, „Candyman”, „Insidious”, „The Blair Witch Project”, „Sinister”, „Get Out”, „The Purge”, „Halloween” (2018), „Paranormal Activity” și „Annabelle”.

Pe lângă cei 1.300 de dolari, persoana selectată va primi un tracker de fitness Fitbit și un card cu credit de 50 de dolari, necesar pentru închirierea filmelor.

Cei interesați trebuie să depună o cerere pe site-ul companiei, în care spun de ce cred că sunt persoanele potrivite pentru experiment. Cererile pot fi depuse până pe 26 septembrie, iar câștigătorul va fi ales pe 1 octombrie. Din păcate pot aplica doar persoanele care locuiesc pe teritoriul SUA.

Foto: Shutterstock

CITEȘTE ȘI:

Top 10 filme de toamnă, numai bune de văzut în septembrie (Video)

Stephen King dezvăluie numele singurului film de groază pe care nu l-a putut urmări până la final