O continuare a filmului „Mortal Kombat”, în lucru, în regia lui Simon McQuoid

De: Ana Obretin / 21.07.2022, 14:04
O continuare a filmului

Simon McQuoid, regizorul reboot-ului „Mortal Kombat”, va reveni pentru o continuare a acestui film de acțiune lansat în 2021.

Anul trecut, „Mortal Kombat” a fost lansat simultan în cinematografe și pe HBO Max în SUA, unde a depășit așteptările și a atras aproape 85 de milioane de dolari încasări la nivel global.

CITEȘTE ȘI: Top 10 cele mai bune filme adaptate după jocuri video

Potrivit Deadline, McQuoid se va întoarce ca regizor al continuării filmului, cu care și-a făcut debutul în lungmetraj, după ce anterior a regizat reclame pentru numeroase companii de jocuri.

Următorul film va marca cel de-al patrulea lungmetraj live-action bazat pe franciza de jocuri video, după „Mortal Kombat”, din 1995, continuarea „Mortal Kombat: Annihilation” și reboot-ul de anul trecut. De asemenea, au fost lansate și mai multe producții spin-off animate, scrie NME.

Distribuția pentru filmul de anul trecut i-a inclus pe Lewin Tan, în rolul Cole Young, Jessica McNamee, ca Sonya Blade, Josh Lawson, în rolul lui Kano, Mehcad Brooks, ca Jax Briggs, Ludi Lin, ca Liu Kang, și Chin Han în rolul lui Shang Tsung.

În prezent, sunt în dezvoltare numeroase filme și show-uri TV bazate pe francize de jocuri, inclusiv serialul HBO „The Last Of Us” și un lungmetraj „Super Mario”, cu Chris Pratt în rolul principal.

CITEȘTE ȘI: Serialul „Halo”, inspirat din celebra franciză de jocuri video, are dată a premierei și un nou trailer (Video)

Foto: Profimedia Images