O maimuță va interpreta rolul lui Robbie Williams în filmul despre viața sa

De: Ana Obretin / 04.12.2021, 09:51
O maimuță va interpreta rolul lui Robbie Williams în filmul despre viața sa

O maimuță îl va interpreta pe Robbie Williams în viitorul film despre viața starului britanic, „Better Man”, regizat de Michael Gracey.

Producția pentru acest film va debuta la începutul anului 2022, la Studiourile Docklands din Melbourne, Victoria. Filmul nu va analiza doar cariera de cântăreț a bărbatului de 47 de ani, ci și viața personală, fără a lăsa niciun detaliu nedezvăluit cu privire motivele care l-au determinat să devină membru al trupei Take That și, mai târziu, artist solo.

Michael Gracey, care a regizat „The Greatest Showman”, a coscris filmul și va prelua și rolul de regizor, potrivit Deadline. Williams a declarat: „Sunt atât de încântat că fac acest film în Victoria, cu prietenul meu Michael Gracey”.

Filmul va fi o producție mare, cu aproximativ 220 de membri ai echipei, 2.700 de figuranți, 14 șefi de departamente locali și 80 de experți în efecte vizuale. Dar cea mai bizară veste dintre toate este că Williams nu va fi interpretat de un actor, ci de o maimuță prin intermediul tehnologiei CGI (computer-generated imagery). Gracey a declarat anterior pentru Deadline că vrea să facă filmul „într-un mod cu adevărat original”. „Este această poveste fantastică și vreau să o reprezint în realitatea ei dură până la aceste momente de fantezie pură”, a spus el. Robbie Williams va cânta toate piesele din film, dar el va fi interpretat, în cele din urmă, de o maimuță generată pe computer.

Gracey a explicat: „Pentru că are un mod atât de unic de a vorbi despre viața lui și a fost atât de deschis în privința asta. Dacă l-am putea prezenta într-un mod original, ar reflecta cât de original este acest lucru”. Gracey a mai spus că a fost un „vis devenit realitate” să poată filma „Better Man” în orașul său natal, având în vedere energia creativă din industria filmului locală. 

CITEȘTE ȘI: Robbie Williams, carantină în paradis. Starul a fost diagnosticat cu COVID-19 

4 lucruri neştiute despre Robbie Williams

Foto: Profimedia Images