O nouă serie documentară despre Serena Williams va fi lansată de Amazon Studios

De: Loredana Toma / 14.04.2021, 18:36
O nouă serie documentară despre Serena Williams va fi lansată de Amazon Studios

Jucătoarea de tenis Serena Williams va fi subiectul unui al doilea documentar despre viața și cariera sa, care va fi produs pentru Amazon și disponibil pe platforma de streaming online Prime Video. “Am atât de multe lucruri de spus. Aștept cu nerăbdare acest proiect”, a declarat Serena Williams.

Noua producție nu are încă un titlu și vine la trei ani după lansarea seriei documentare HBO “Being Serena”, în care subiectul este același, viața și cariera campioanei mondiale.

De această dată, Williams colaborează cu cei de la studiourile Amazon pentru lansarea noului proiect și, pentru moment, filmările sunt în curs de derulare. Se pare că acesta este doar începutul unei serii de proiecte pe care Williams le are în plan cu studioul.

“Serena Williams este una dintre cele mai admirate femei, atât pe terenul de tenis, cât și în afara lui”

“Sunt extrem de încântată să colaborez cu cei de la Amazon Studios, pentru că lucrează la un conținut care inspiră și este important pentru o audiență globală. Am o mulțime de povești și aștept cu nerăbdare să le spun, inclusiv o continuare a istoriei mele pe care abia aștept să o împart cu lumea întreagă”, a declarat Serena Williams, potrivit The Hollywood Reporter.

“Serena a făcut istorie în domeniul ei și a devenit unul dintre sportivii și antreprenorii care te inspiră, fiind și una dintre cele mai admirate femei, nu numai pentru ceea ce a reușit să realizeze pe terenul de tenis, ci și pentru dedicarea și susținerea oferită în mai multe cauze”, a declarat Jennifer Salke, de la Amazon Studios.

“Suntem extrem de încântați să distribuim povestea și călătoria ei în această nouă serie și să lucrăm cu ea pentru a crea conținut nou, original pentru abonații noștri din întreaga lume”, a mai declarat Jennifer Salke.

Noua serie va fi produsă de o echipă formată din Patrick Mouratoglou, Stuart Cabb și Tony Pastor, cărora li se alătură Serena Williams.

CITEȘTE ȘI: Donald Glover a încheiat un parteneriat cu studiourile Amazon, pentru o sumă de opt cifre

A fost dezvăluit sinopsisul oficial al seriei Amazon “Lord of the Rings”

Serena Williams, mişcări senzuale din posterior în clipul „Sorry”- Beyonce – VIDEO

Foto: Profimedia Images