O piesă de Crăciun celebră a stabilit un nou record de accesare online

De: Ana Obretin / 26.12.2020, 10:26
O piesă de Crăciun celebră a stabilit un nou record de accesare online

O piesă de Crăciun celebră, “All I Want for Christmas is You”, hitul lansat de Mariah Carey în 1994, a stabilit un nou record de accesare online.

Cântecul a devenit cel mai ascultat prin streaming pe platforma Spotify. Astfel, în ajunul Crăciunului, piesa a fost ascultată de 17,223 de milioane de ori, potrivit Chart Data, care compilează statistici muzicale zilnice din diverse surse.

Recordul anterior aparținea hitului „Last Christmas”, al duoului Wham!, care a fost ascultat de 15,8 milioane de ori într-o singură zi.

Piesa-record a avut un succes imens de când a fost lansată, ca parte a albumului “Merry Christmas”, iar, până în prezent, i-a adus artistei încasări de peste 60 de milioane de dolari, potrivit TMZ

În decembrie 2019, Mariah Carey a devenit primul artist inclus în topul Billboard Hot 100 care a ocupat primul loc în fiecare din ultimele patru decenii și asta datorită hitului “All I Want for Christmas is You”, care cunoaște succes după succes la fiecare Crăciun.

Beneficiind de o voce impresionantă, Mariah Carey este cunoscută pentru hituri precum “Hero” și “Without You” și a primit numeroase premii de-a lungul carierei, printre care cinci Grammy. Anul acesta, ea și-a lansat pe platforma Apple un show de Crăciun, „Mariah Carey’s Magical Christmas Special”, la care a colaborat cu nume mari ale muzicii, precum Ariana Grande, Snoop Dogg și Jennifer Hudson.

CITEȘTE ȘI: Talking Heads, Selena, Salt-N-Pepa vor primi trofee Grammy pentru întreaga carieră

Ed Sheeran le oferă fanilor cel mai frumos cadou de Crăciun

FOTO: Profimedia