Octavian Ursulescu este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

De: Alex Manole / 05.07.2022, 20:34
Octavian Ursulescu este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Prezentatorul de televiziune Octavian Ursulescu este invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA ce va fi difuzat sâmbătă, 9 iulie, începând cu ora 19.00.

Octavian Ursulescu este cel mai celebru prezentator de televiziune dinainte de 1989. A prezentat 13 ediții ale Festivalului de la Mamaia și numeroase concursuri și evenimente. Primul festival l-a prezentat în 1983, la Mamaia.

Ursulescu s-a născut în 1947 în județul Mureș, a absolvit Liceul „Dimitrie Cantemir” din București. A absolvit Facultatea de Electrotehnică a Institutului Politehnic București în 1970. Și-a început cariera de jurnalist la ziarul Scînteia tineretului. Din 1990 este redactor la revista Actualitatea Muzicală a Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor. A colaborat cu Billboard și a realizat interviuri cu numeroase vedete internaționale, printre care Julio Iglesias, Samantha Fox și Kylie Minogue. A legat prietenii cu numeroși artiști precum Angela Similea, Mirabela Dauer, Stela Popescu, Florin Piersic, Ion Dichiseanu și alții.

Urmărește interviul integral cu Octavian Ursulescu, sâmbătă, 9 iulie, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

CITEȘTE ȘI: Valentin Sălăgean continuă dezvăluirile la ”TACLALE”

CANCAN lansează ”TACLALE” 

Marca Mitran – un nou podcast găzduit de ProSport

Cu o experiență de peste 25 de ani în presa din România, Adrian Artene, directorul editorial al Grupului Gândul, lansează podcastul ALTCEVA

Foto: Grupul Gandul