Orlando Bloom i se alătură lui Pete Davidson în distribuția filmului „Wizards!”

De: Nicoleta Lepădatu / 02.06.2022, 13:08
Orlando Bloom i se alătură lui Pete Davidson în distribuția filmului „Wizards!”

Orlando Bloom urmează să li se alăture lui Pete Davidson, Naomi Scott, Franz Rogowski și Sean Harris în „Wizards!”, un nou film al regizorului și scriitor australian David Michôd. Michôd a scris și scenariul, care se bazează pe o poveste a lui Joel Edgerton și Michôd. Dede Gardner și Jeremy Kleiner de la Plan B vor produce alături de Liz Watts.

Filmul urmărește doi angajați nefericiți ai unor baruri de pe plajă (Davidson și Rogowski) care au probleme când dau peste pradă furată pe care ar fi trebuit să o ignore.

Aceasta marchează cea de-a patra colaborare dintre A24 și Plan B, după filme premiate precum „Moonlight”, „Minari” și „The Last Black Man in San Francisco”. Aceasta este a treia colaborare dintre Plan B și Michôd după „War Machine” și „The King”.

Bloom s-a bucurat recent de elogii unanime ale criticii pentru rolul pe care l-a jucat în filmul independent, „Retaliation”, precum și în lungmetrajul lui Rod Lurie „The Outpost ”– care a fost recunoscut de National Board of Review drept unul dintre cele mai bune 10 filme independente din 2020.

Orlando Bloom va putea fi văzut în continuare jucând în sezonul 2. din serialul Amazon „Carnival Row”, în care este și producător executiv și este în prezent în producție cu „Red Right Hand” al lui Ian și Eshom Nelms, alături de Andie MacDowell.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Au început filmările la „Furiosa”, prequelul „Mad Max: Fury Road” al lui George Miller

Bradley Cooper, de nerecunoscut în filmul Netflix „Maestro”, despre Leonard Bernstein (FOTO)