Bradley Cooper, de nerecunoscut în filmul Netflix „Maestro”, despre Leonard Bernstein (FOTO)

De: Ana Obretin / 31.05.2022, 09:32

Bradley Cooper este de nerecunoscut în primele imagini făcute publice din filmul „Maestro”, produs de Netflix, în care joacă rolul principal și pe care îl și regizează.

După debutul său regizoral extrem de apreciat de critici „A Star Is Born”, Cooper lucrează acum la „Maestro”, un film biografic despre viața muzicianului și compozitorului de renume mondial Leonard Bernstein. Vedeta în vârstă de 47 de ani joacă rolul principal, alături de Carey Mulligan, care o interpretează pe soția lui Bernstein, Felicia Montealegre.

CITEȘTE ȘI: Bradley Cooper, amenințat cu un cuțit la metroul din New York

Top 7 filme despre gătit care vor scoate la lumină chef-ul din tine (Video)

10 vedete care vorbesc adorabil franceza, deși nu este limba lor maternă (Video)

Top 10 cele mai frumoase filme despre muzică, din anii 2000 (Video)

Cooper îl va interpreta pe compozitor în diferite etape ale vieții sale, cu ajutorul unor machiaje impresionante, care îl fac de nerecunoscut.

Vezi galeria FOTO

Bradley Cooper a declarat anterior pentru Variety că filmul va avea premiera în cinematografe și/sau pe Netflix în 2023. El a dezvăluit, de asemenea, că Steven Spielberg trebuia inițial să regizeze „Maestro”, dar actorul a luat decizia, în cele din urmă, de a o face el. „I-am spus lui Spielberg: „Întotdeauna am simțit că aș putea juca un dirijor, dar pot să cercetez materialul documentar și să văd dacă pot să-l scriu și să-l regizez? Mă lași să fac asta?”, a spus el.

„Maestro” spune complexa poveste de dragoste dintre Leonard Bernstein și Felicia Montealegre Cohn Bernstein, care se întinde pe o perioadă de peste 30 de ani. Povestea începe atunci când cei doi se cunosc, în 1946, la o petrecere, și continuă cu două logodne, o căsnicie de 25 de ani și trei copii: Jamie Bernstein, Alexander Bernstein și Nina Bernstein Simmons, potrivit unui comunicat remis Apropo de Netflix.

În film mai joacă Matt Bomer și Maya Hawke. Lungmetrajul este produs de Martin Scorsese, Steven Spielberg, Kristie Macosko Krieger, Bradley Cooper, Fred Berner, Amy Durning.

CITEȘTE ȘI: 13 locuri din România unde s-au filmat producții celebre

Foto: Netflix