Oscar 2022: Simu Liu, Uma Thurman, Lily James și Rami Malek, printre prezentatori

De: Nicoleta Lepădatu / 09.03.2022, 08:19
Oscar 2022: Simu Liu, Uma Thurman, Lily James și Rami Malek, printre prezentatori

Simu Liu, Uma Thurman, Lily James și Rami Malek se numără printre cei mai recenți prezentatori pentru premiile Oscar 2022.

Ruth E. Carter, John Leguizamo și câștigătorul premiului pentru cel mai bun actor de anul trecut, Anthony Hopkins, care nu a fost prezent când a câștigat, vor urca și ei pe scenă în timpul decernării Premiilor Academiei, s-a anunțat marți.

Noul grup se alătură prezentatorilor anunțați anterior Lady Gaga, Chris Rock, Kevin Costner, Zoë Kravitz, Rosie Perez și câștigătoarei statuetei pentru cea mai bună actriță în rol secundar de anul trecut, Yuh-jung Youn.

Premiile Oscar au adesea câștigătorii de la categoriile de actorie din anul precedent pe post de prezentatori la premiile pentru actorie.

Numele altor prezentatori și talente care se alătură show-ului vor fi dezvăluite în curând.

S-a anunțat anterior că prezența la Oscaruri nu va necesita dovada vaccinării împotriva COVID-19 pentru artiști și prezentatori, dar nominalizații și invitații vor trebui să prezinte dovada vaccinării, precum și două teste PCR negative. Interpreții și prezentatorii vor fi însă testați pentru COVID-19, în conformitate cu protocoalele de siguranță stabilite de Departamentul de Sănătate din LA.

„The Power of the Dog” conduce în topul nominalizărilor la Oscarurile din acest an cu 12 categorii.

Regina Hall, Amy Schumer și Wanda Sykes urmează să fie gazdele premiilor Oscar 2022.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Oscar 2022: Kenneth Branagh devine prima persoană nominalizată la 7 categorii, devansându-i pe George Clooney și Walt Disney, care au avut câte 6