Ozzy Osbourne, bolnav de COVID-19, Sharon “foarte îngrijorată” de starea acestuia

De: Ana Obretin / 29.04.2022, 10:14
Ozzy Osbourne, bolnav de COVID-19, Sharon “foarte îngrijorată” de starea acestuia

Starul rock Ozzy Osbourne a fost diagnosticat cu COVID-19, a dezvăluit soția sa, Sharon Osbourne.

Vedeta TV a împărtășit vestea în timpul unui interviu din emisiunea ei „The Talk”, menționând că va pleca în Marea Britanie, din SUA, după ce a descoperit că Ozzy a fost testat pozitiv pentru virus. În 2020, pe măsură ce cazurile de COVID-19 se înmulțeau, Ozzy a spus că ar fi riscant pentru el să se îmbolnăvească din cauza sistemului său respirator deteriorat. El a declarat pentru publicația GQ la acea vreme: „Am emfizem, așa că, dacă iau acest virus, sunt nenorocit”, scrie NME.

CITEȘTE ȘI: Un film biografic despre Ozzy și Sharon Osbourne a fost anunțat oficial

„Sunt foarte îngrijorată pentru Ozzy în acest moment”, a spus Sharon în emisiunea „The Talk”. „Au trecut doi ani fără ca el să se îmbolnăvească de COVID și este doar norocul lui Ozzy că l-a făcut acum”, a spus aceasta. „Îmi va lua o săptămână să-l pun pe picioare pe bătrânul meu din nou, iar eu mă voi întoarce (la „The Talk”, n.r.) într-o săptămână… O să aibă un test negativ până săptămâna viitoare”, a mai spus aceasta.

Legenda rockului mondial și-a revenit după mai multe accidente și accese de boală în ultimii ani, iar, în ianuarie 2020, el a confirmat un diagnostic „provocator” – boala Parkinson. În februarie 2021, acesta a spus că s-a vaccinat împotriva COVID.

CITEȘTE ȘI: Ozzy Osbourne sărbătorește 30 de ani de la lansarea „No More Tears”

Foto: Profimedia Images