Un film biografic despre Ozzy și Sharon Osbourne a fost anunțat oficial

De: Ana Obretin / 22.10.2021, 10:51
Un film biografic despre Ozzy și Sharon Osbourne a fost anunțat oficial

Un film biografic despre cuplul Ozzy și Sharon Osbourne a fost anunțat oficial. Lungmetrajul nu are încă un titlu și este dezvoltat de Polygram Entertainment, un partener al Universal Music Group. Sharon este în echipa de producție alături de Aimée și Jack, copiii ei și ai lui Ozzy. 

Lee Hall, nominalizat la Oscar, cel care a scris scenariile filmului despre viața lui Elton John, „Rocketman” (2019), și al lungmetrajului „Billy Elliott” (2000), va fi scenaristul peliculei despre viața cunoscutului cuplu rock. 

CITEȘTE ȘI: Ozzy Osbourne, probleme de sănătate! Va suferi o intervenţie chirurgicală

Din dragoste pentru Ozzy! Sharon Osbourne şi-a tăiat venele în tinereţe

Ozzy Osbourne nu divorțează, dar a făcut un anunț șocant!

„Relația noastră a fost uneori sălbatică, nebună și periculoasă, dar dragostea noastră nemuritoare ne-a ținut împreună”, a spus Sharon Osbourne într-un comunicat. „Suntem încântați să colaborăm cu Sony Pictures și Polygram pentru a aduce povestea noastră pe marele ecran”, a mai spus aceasta.

Potrivit Variety, filmul va include muzica a trupei Black Sabbath, precum și piese din cariera solo a lui Ozzy Osbourne. Aimée Osbourne a oferit informații despre film în noiembrie 2020, dezvăluind că echipa „se pregătea să înceapă să caute actorii pentru distribuție” în acel moment. „Găsirea genului potrivit de actori care să-i înfățișeze va fi o provocare, dar așteptăm cu nerăbdare să găsim niște debutanți’, a spus ea pentru NME.

Sharon Osbourne a spus anterior că nu dorește ca filmul să fie „curat, strălucitor”, cum a fost „Bohemian Rhapsody” (2018), despre trupa Queen. „Filmul nostru va fi mult mai real”, a explicat ea. „Nu o facem pentru copii. Este un film pentru adulți”, a mai spus Sharon Osbourne. 

CITEȘTE ȘI: Ozzy Osbourne sărbătorește 30 de ani de la lansarea „No More Tears”

Momente grele pentru Ozzy Osbourne. Ce s-a întâmplat?

Foto: Profimedia Images