Ozzy Osbourne „se simte bine și se recuperează” după o intervenție chirurgicală importantă

De: Ana Obretin / 15.06.2022, 16:42
Ozzy Osbourne

Starul rock britanic Ozzy Osbourne „se recuperează” după o intervenție chirurgicală „determinantă pentru tot restul vieții sale”.

Muzicianul a fost supus acestei intervenții la începutul acestei săptămâni, potrivit soției sale, vedeta TV Sharon Osbourne, citată de The Guardian. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, aceasta a scris: „Familia noastră ar dori să-și exprime recunoștința pentru cantitatea copleșitoare de dragoste și sprijin primite până la operația lui Ozzy! Ozzy se descurcă bine și este pe cale să se recupereze! Dragostea voastră înseamnă totul pentru el”.

CITEȘTE ȘI: Ozzy Osbourne sărbătorește 30 de ani de la lansarea „No More Tears”

Momente grele pentru Ozzy Osbourne. Ce s-a întâmplat?

Ozzy a fost fotografiat părăsind un spital din Los Angeles într-un scaun cu rotile, dar a putut să se ridice în picioare și să se urce într-o mașină care îl aștepta. Familia Osbourne nu a oferit detalii despre intervenția chirurgicală, dar Sharon a spus că, „într-adevăr, îi va decide restul vieții lui”.

În luna mai, starul rock a spus că așteaptă să fie supus unei intervenții chirurgicale în zona gâtului, după o cădere suferită în 2019 care i-a agravat starea de sănătate după o accidentare anterioară. „Nu pot merge corect”, a spus el pentru revista Classic Rock. „Fac kinetoterapie în fiecare dimineață. Mă simt ceva mai bine, dar nici pe departe atât de mult pe cât îmi doresc să fiu, pentru a-mi relua viața”, a mai spus acesta. Ozzy speră să organizeze în cele din urmă un turneu pe care l-a anunțat pentru prima dată în 2017, dar care a fost amânat de numeroase ori din cauza stării sale de sănătate și, de asemenea, a restricțiilor impuse în contextul pandemiei. În noiembrie 2021, el a anunțat că turneul european va debuta în mai 2023.

CITEȘTE ȘI: Un film biografic despre Ozzy și Sharon Osbourne a fost anunțat oficial

Foto: Profimedia Images