Paris Hilton s-a căsătorit cu omul de afaceri Carter Reum

De: Nicoleta Lepădatu / 13.11.2021, 06:14
Paris Hilton s-a căsătorit cu omul de afaceri Carter Reum

Paris Hilton i-a spus „Da” joi lui Carter Reum în grădina reşedinţa familiei din Bel-Air. Vedeta emisiunii de reality-tv „The Simple Life” a publicat pe reţelele de socializare un portret în rochie de mireasă. Paris Hilton are 40 de ani și este moștenitoarea imperiului hotelier Hilton.

Paris Hilton a anunțat pe rețelele de socializare fericitul evenimnet: „Pentru totdeauna al meu începe astăzi”, a scris ea în mesajul însoţit de un emoticon în formă de inel, data de 11 noiembrie şi hashtagul „tânără căsătorită”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

În prima imagine, care prezintă prima dintre cele 10 rochii pe care le-a pregătit cu ocazia acestui eveniment, ea poartă o rochie de mireasă de un alb imaculat din tul şi dantelă, cu mâneci lungi şi guler perkins, şi un voal lung, semnată Oscar de la Renta.

„Atunci când îţi găseşti sufletul pereche, nu numai că ştii, dar şi simţi acest lucru”, a scris Paris Hilton pe Instagram.

Evenimentul se va sărbători timp de trei zile la rând, având ca invitaţi membri ai familiei, dar şi prieteni apropiaţi precum actriţa Emma Roberts, cântăreţele Paula Abdul şi Bebe Rexha, alături de Evan Ross şi Ashlee Simpson-Ross și alţii.

Nunta are loc la nouă zile după ce Reum i-a cerut mână în timpul unei călătorii, cu prilejul zilei de naştere a lui Paris. Hilton şi Reum se cunosc de peste 15 ani, dar au început o relaţie sentimentală în 2019.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Fiica regretatului Paul Walker s-a căsătorit, iar Vin Diesel a condus-o la altar

 

 

Tags: