Paris Hilton se iubeşte cu „Superman”

De: Nicoleta Nicolae / 14.01.2015, 10:41
Paris Hilton se iubeşte cu „Superman”
Starleta americană Paris Hilton are o relaţie cu actorul britanic Henry Cavill, starul noilor filme din franciza cinematografică "Superman", potrivit unor surse citate de presa americană.
Moştenitoarea imperiului hotelier Hilton a fost văzută în compania starului britanic la petrecerea organizată vineri, la Los Angeles, înainte de gala Globurilor de Aur. Cei doi au fost fotografiaţi apoi în timp ce plecau împreună, în acelaşi taxi, de la un eveniment organizat la Chateau Marmont Hotel.
 
„Henry şi Paris s-au simţit foarte bine împreună în seara de vineri şi, apoi, au plecat împreună de la Chateau Marmont, râzând ca doi copii de şcoală. Toată lumea a văzut scânteia dintre ei. Paris bătea din gene uitându-se fără încetare la el, iar lui Henry îi plăcea toată acea atenţie”, a dezvăluit o sursă pentru tabloidul britanic Daily Mirror.
Henry Cavill a rămas foarte discret în privinţa relaţiei sale cu Paris Hilton, atunci când a fost contactat de jurnaliştii de la acelaşi tabloid.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
„Nu vreau să vorbesc despre acest lucru”, a declarat starul britanic.
 
Conform Mediafax, starleta americană Paris Hilton a avut relaţii cu numeroşi bărbaţi celebri din industria de divertisment, printre partenerii ei de viaţă din ultimii ani numărându-se Jason Shaw (2002-2003), Nick Carter (2003-2004), Rick Salomon (2007), Benji Madden (2008), Doug Reinhardt (2009), Cy Waits (august 2010 – iunie 2011) şi River Viiperi (2012-2014).
 
Şi viaţa privată a starului britanic a fost una foarte tumultuoasă în ultimii ani. Din mai 2011 până în august 2012, Henry Cavill a fost logodit cu Ellen Whitaker, o campioană britanică din concursurile hipice de sărituri peste obstacole. Apoi, actorul a avut o relaţie de 10 luni cu Gina Carano, de care s-a despărţit în mai 2013. După doar o lună, Henry Cavill a început o relaţie cu actriţa Kaley Cuoco, în iunie 2013, însă idila lor s-a destrămat după doar câteva săptămâni. În toamna anului 2014, starul britanic şi Gina Carano au decis să formeze din nou un cuplu, dar relaţia lor s-a încheiat în ultimele zile ale anului trecut.