Paris Hilton și-a făcut propria insulă virtuală în metavers, pe Roblox

De: Nicoleta Lepădatu / 29.12.2021, 12:08
Paris Hilton și-a făcut propria insulă virtuală în metavers, pe Roblox

Paris Hilton, care percepe onorarii de până la 1 milion de dolari pe noapte pentru a lucra ca DJ la petreceri în cluburi din China, Dubai sau Ibiza a luat o decizie revoluționară. Anul acesta, de Revelion, vedeta va mixa muzică dintr-o locaţie cu totul diferită – propria ei insulă virtuală de pe Roblox, conform Reuters.

Roblox este o platformă de jocuri online şi un sistem de generare de jocuri ce le permite utilizatorilor să-şi creeze propriile medii virtuale sau să interacţioneze cu mediile create de alţi utilizatori.

Paris Hilton a creat o insulă în această lume virtuală online, insulă denumită Paris World, unde vizitatorii pot explora replici digitale ale proprietăţii vedetei din Beverly Hills, dar şi reşedinţa căţeilor acesteia, se pot plimba pe insulă la volanul unei maşini sport virtuale sau pot naviga în jurul ei la bordul unui iaht de lux.

La fel ca şi în cazul altor destinaţii virtuale, Paris Hilton va încasa o parte din banii cheltuiţi de vizitatori pentru a achiziţiona haine virtuale sau din plata biletelor pentru a accesa diverse distracţii.

„Pentru mine metaversul este undeva, în lumea virtuală, unde poţi face tot ce vrei să faci și în lumea reală”, a declarat Paris Hilton.

Vedeta în vârstă de 40 de ani intră astfel în rândul celebrităţilor care au ieşit în întâmpinarea metaversului – un termen general care se referă la o lume virtuală persistentă. Termenul a fost popularizat anul acesta de Mark Zuckerberg, care a redenumit Meta compania-mamă a Facebook, pentru a sublinia rolul central pe care acest univers virtual îl va juca în viitorul companiei sale.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Paris Hilton s-a căsătorit cu omul de afaceri Carter Reum

 

Tags: