Paul Haggis a fost arestat în Italia în urma unei acuzații de agresiune sexuală

De: Nicoleta Lepădatu / 20.06.2022, 10:32
Paul Haggis a fost arestat în Italia în urma unei acuzații de agresiune sexuală

Regizorul premiat cu Oscar Paul Haggis („Crash”) a fost reținut duminică în orașul Ostuni, din sudul Italiei, sub acuzația de agresiune sexuală și vătămare corporală gravă, potrivit mai multor rapoarte din presa italiană și a unei declarații a procurorilor din orașul din apropiere Brindisi.

O tânără, identificată doar ca nefiind de naționalitate italiană, a depus acuzații împotriva lui Paul Haggis, acuzând-ul că a forțat-o să întrețină relații sexuale pe parcursul a două zile la Ostuni, unde Haggis trebuia să susțină o serie de master classes la Allora Fest, un nou festival de film lansat de jurnalista italiană Silvia Bizio din L.A. și criticul de artă spaniol Sol Costales Doulton, care va avea loc în perioada 21-26 iunie.

Femeia a fost dusă duminică dimineața pe aeroportul Papola Casale din Brindisi și lăsată acolo în ciuda „condiției sale fizice și psihologice precare”, potrivit unui raport al poliției italiene. Ea a fost apoi ajutată de personalul aeroportului și de polițiști și dusă la spital. Ea a depus ulterior acuzații formale.

De asemenea, procurorii au mai spus că femeia „a depus oficial plângerea și a invocat circumstanțe care au fost analizate ulterior pentru confirmare de către anchetatori”. Nu se știe naționalitatea sau vârsta acesteia.

Avocatul lui Paul Haggis, Priya Chaudhry, a declarat că nu poate discuta despre dovezi, conform legislației italiene.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Chris Noth a fost scos din episodul final „And Just Like That”, în urma acuzațiilor de agresiune sexuală

Kevin Spacey, pus din nou sub acuzare, pentru agresarea sexuală a trei bărbați