”Peaky Blinders”: lungmetrajul se va filma în 2023, conform creatorului serialului omonim, Steven Knight

De: Nicoleta Lepădatu / 08.10.2021, 07:27
”Peaky Blinders”: lungmetrajul  se va filma în 2023, conform creatorului serialului omonim, Steven Knight

Lungmetrajul ”Peaky Blinders” va fi filmat în 2023, a declarat creatorul serialului omonim, Steven Knigh și va fi terminat în 18 luni.

Povestea din ”Peaky Blinders” se va încheia odată cu lungmetrajul ce urmează celui de-al şaselea şi ultim sezon, a confirmat creatorul său. La BFI London Film Festival, Knight a spus că sezonul şase este filmat şi montat aproape în totalitate. Premiera lui este programată pentru primăvara lui 2022.

„Voi scrie apoi lungmetrajul care va avea acțiunea şi va fi filmat în Birmingham. Acesta va fi probabil finalul drumului pentru «Peaky Blinders» aşa cum îl ştim”, a spus el în timpul unei conferințe de presă.

El a spus că este posibil să existe show-uri relaţionate poveştii, preferând să nu folosească termenul de spin-off, care nu îi place neapărat. În plus, Knight nu le va superviza pe acestea, preferând să predea ştafeta, după cum a adăugat. Scenaristul britanic a declarat pentru publicația Variety că filmul va intra în producţie în 2023.

În ianuarie 2021, a fost anunţat faptul că serialul britanic ”Peaky Blinders” se va încheia odată cu al şaselea sezon, iar creatorul şi scenaristul Steven Knight a promis că povestea „va continua într-o altă formă”.

Producţia cu Cillian Murphy în rol principal este disponibilă pe Netflix. Serialul îl are în centru pe Tommy Shelby care îşi conduce familia spre putere în Birminghamul postbelic.

”Peaky Blinders” a fost difuzat iniţial de BBC Two, în 2013, iar ulterior a devenit un succes mondial. În 2019, a fost mutat în programul BBC One şi, între timp, este disponibil pe platforma Netflix.

Foto: Netflix

CITEȘTE ȘI: Netflix a fost dat în judecată de un furnizor de internet sud-coreean după creșterea traficului datorată vizionării serialului ”Squid Game”

Netflix, acuzat de sexism. Streamerul a fost dat în judecată pentru 5 milioane de dolari, pentru o replică din „The Queen’s Gambit”