Pink a dezvăluit imagini în avanpremieră din documentarul ei „All I Know So Far”

De: Ana Obretin / 12.05.2021, 11:39
Pink a dezvăluit imagini în avanpremieră din documentarul ei

Pink a distribuit trailerul pentru documentarul ei „All I Know So Far”, care va fi difuzat pe Amazon Prime Video, luna aceasta.

Regizat de cineastul Michael Gracey, cunoscut pentru pelicula „The Greatest Showman”, filmul o urmărește pe Pink în turneul Beautiful Trauma, pe care l-a susținut în 2019, în timp ce încearcă să țină în echilibru viața de mamă a doi copii, soție, femeie de afaceri și cântăreață. 

Anunțând documentarul în martie, Pink a scris: „Regizat de unicul Michael Gracey. În rolurile principale, cei mai drăguți copii, făcuți de mine. Și eu sunt acolo. Vino în autobuzul de turneu și vezi cum merge treaba cu adevărat. Pentru că este Wembley Fucking Stadium”, scrie NME.

„P! NK: All I Know So Far”, care va include un amestec de filmări din turneu, interviuri în culise și materiale personale, va fi lansat pe 21 mai. 

Anul trecut, cântăreața a vorbit despre „lupta” cu coronavirusul împreună cu fiul ei, Jameson, care, în acel moment, avea trei ani, spunând că a fost „experiența ei cea mai provocatoare din punct de vedere fizic și emoțional” ca mamă.

„La câteva săptămâni după ce am primit rezultatele testelor, fiul meu era încă bolnav și cu febră. A fost un moment terifiant, neștiind ce ar putea urma”, a spus artista.

Între timp, marți seară, Pink s-a alăturat Rag ‘n’ Bone Man și corului NHS Trust din Lewisham și Greenwich, format din angajați din sistemul medical britanic, pentru un recital care a încheiat gala Brit Awards de anul acesta, de la Londra.

CITEȘTE ȘI: George Clooney, John Travolta şi Pink – cei mai doriţi parteneri de călătorie!

Pink a pozat nud pentru revista People

Pink, gest impresionant în timpul unui concert! VIDEO

Foto: Profimedia Images