“Pink: All I Know So Far” – un documentar unic despre cum îmbină starul rock viața pe scenă cu cea personală

De: Loredana Toma / 23.05.2021, 10:57
“Pink: All I Know So Far” - un documentar unic despre cum îmbină starul rock viața pe scenă cu cea personală

“Pink: All I Know So Far” este un documentar unic despre cum îmbină starul rock viața pe scenă cu cea personală, de mamă a doi copii și femeie căsătorită de 15 ani. Producția include un amestec de filmări din turneul Beautiful Trauma (2019), interviuri în culise și materiale personale și a fost lansată vineri, pe Amazon Prime Video.

Într-o recenzie realizată de publicația Variety, filmul în regia lui Michael Gracey, cunoscut pentru musicalul “The Greatest Showman”, este catalogat drept “o experiență paradoxală”. 

Albumul de debut al lui Pink, lansat în 2000, a lăsat impresia unei artiste rock post-clasice. În schimb, documentarul o prezintă pe Pink, pe când avea 11 sau 12 ani, interpretând melodia “Oh Father” a Madonnei, într-o competiție muzicală dedicată tinerelor talente.

“Pentru o secundă, îți amintești că Pink este născută în 1979 și a crescut de-a lungul unei generații după Madonna și totuși a absorbit o mulțime de influențe din anii ‘80, de la atitudinea impertinentă a acesteia până la coafura lui Billy Idol. Totuși, în pofida atitudinii punk insolente, muzica lui Pink rămâne ancorată în rockul tradițional. Și-a transformat numele în marca înregistrată P!nk și este perfect pentru că este cu adevărat un artist care poartă în interiorul său un semn al exclamării”, potrivit Variety. Este acel tip de artistă care vrea să ofere publicului totul, din toată inima, o dorință sinceră de a uimi audiența, să te informeze despre tot ceea ce face, să te ducă până în al nouălea cer”, mai scrie Variety.

Pink: “Majoritatea artistelor rock renunță la turnee când devin mame”

În afara scenei, Pink, pe numele real Alecia Beth Moore, este o mamă realistă și înțeleaptă. Documentarul arată cum artista a modificat fiecare concert, mai ales cele din timpul verii, în vacanțe, special pentru cei doi copii ai săi și faptul că, după fiecare show de două ore și jumătate, avea încă puterea și voința să petreacă timpul cu copiii și soțul, fostul motociclist profesionist Carey Hart. Documentarul arată o artistă și o mamă organizată, care îmbină cu succes viața de pe scenă și din afara ei. 

“Știu că, pentru bărbații care sunt artiști rock, este mult mai ușor să iasă pe ușă și să plece de lângă copiii lor în turnee, însă o mamă mai rar își abandonează copiii pentru serii de concerte. Cele mai multe artiste rock abandonează turneele și se dedică în totalitate copiilor”, precizează Pink, potrivit Variety.

CITEȘTE ȘI:

Pink a pozat nud pentru revista People

Pink, gest impresionant în timpul unui concert! VIDEO

Foto: Profimedia Images