Pink vrea să plătească amenda primită de handbalistele norvegiene pentru că nu au purtat bikini

De: Ana Obretin / 27.07.2021, 09:26
Pink vrea să plătească amenda primită de handbalistele norvegiene pentru că nu au purtat bikini

Pink a spus că este mândră de echipa norvegiană de handbal feminin pe plajă pentru că protestează față de „regulile sexiste” cu privire la uniformele jucătoarelor și s-a oferit să plătească amenzile primite de aceastea.

Starul a mers și mai departe și cu sprijinul ei, solicitând Federației de Handbal Europene să fie, în schimb, „amendată pentru sexism”, pentru că a aplicat sancțiuni financiare, săptămâna trecută, handbalistelor norvegiene.

Jucătoarele norvegiene au atras atenția asupra dublelor standarde privind uniformele lor, săptămâna trecută, purtând în timpul unui meci pantaloni scurți în locul clasicilor bikini. Meciul a avut loc în cadrul Campionatului european de handbal pe plajă de la Varna, Bulgaria.

Echipa a planificat protestul  – bărbaților nu li se cere să poarte uniforme la fel de sumare ca femeilor -, iar fiecare jucătoare a primit o amendă de aproximativ 177 de dolari. Chiar dacă Federația de Handbal din Norvegia a promis să plătească amenzile, Pink a spus că ar fi fericită să o facă și ea și a încurajat echipa feminină „să continue”.

CITEȘTE ȘI: “Pink: All I Know So Far” – un documentar unic despre cum îmbină starul rock viața pe scenă cu cea personală

Pink a pozat nud pentru revista People

Pink, gest impresionant în timpul unui concert! VIDEO

Foto: Profimedia Images