Premiile Daytime Emmy: „General Hospital”, „The Kelly Clarkson Show”, printre câștigători

De: Ana Obretin / 25.06.2022, 11:24
Premiile Daytime Emmy:

Premiile Daytime Emmy 2022, decernate de National Academy of Television Arts and Sciences din SUA, au fost înmânate vineri, într-o ceremonie găzduită de Kevin Frazier și Nischelle Turner, difuzată de CBS.

Producția longevivă „General Hospital”, de la postul ABC, a condus în topul câștigătorilor, cu cinci trofee, pentru cel mai bun serial dramă, cel mai bun rol secundar masculin (Jeff Kober), cel mai bun rol secundar feminin (Kelly Thiebaud) și cel mai bun actor debutant într-un serial dramă (Nicholas Chavez), precum și pentru echipa de scenariști.

CITEȘTE ȘI: 13 filme și seriale în care Sean Bean nu moare

Top 10 cele mai piratate filme și seriale din 2021

Cele mai spectaculoase scene de luptă cu sabia din filme și seriale (VIDEO)

Premiile pentru cei mai bun actori în rol principal într-un serial dramă le-au revenit lui John McCook, din „The Bold and the Beautiful”, respectiv, lui Mishael Morgan, din „The Young and the Restless”. Aceasta din urmă a făcut istorie devenind prima actriță de culoare care a câștigat în această categorie.

„Kelly Clarkson Show” a câștigat două premii, pentru cel mai bun talk-show de divertisment și cea mai bună gazdă de talk-show de divertisment. Tamron Hall a primit un premiu Daytime Emmy pentru cea mai bună gazdă a unui talk-show informativ, „Tamron Hall”. Producția „Turning the Tables With Robin Roberts” a fost desemnată cel mai bun talk-show informativ.

Steve Harvey a câștigat titlul de cea mai bună gazdă a unei emisiuni concurs, „Family Feud”, în timp ce „Jeopardy!” a primit premiul pentru cel mai bun game show.

Lista completă a câștigătorilor se găsește AICI.

Aceasta a fost prima ceremonie Emmy organizată de când National Academy of Television Arts and Sciences și Television Academy au anunțat împreună, în decembrie 2021, planurile de a realinia premiile Daytime și Primetime, organizându-le gen de conținut și nu pe orele de difuzare, cum s-a întâmplat anterior.

Gala Daytime Emmy Awards premia anterior cele mai notabile realizări din domeniul producţiilor TV diurne. Prima ediție a avut loc în 1974 şi, de-a lungul timpului, a recompensat artişti şi programe de televiziune difuzate între orele 14:00 şi 18:00.

CITEȘTE ȘI: „General Hospital”, cel mai bun serial dramatic la gala Daytime Emmy Awards

Gala Primetime Emmy 2021, audiență în creștere cu 16% față de ediția anterioară

Foto: Profimedia Images