Preselecțiile pentru sezonul al 11-lea „Românii au talent”, de la Pro TV, se încheie vineri seară

De: Ana Obretin / 06.05.2021, 14:06
Preselecțiile pentru sezonul al 11-lea

Etapa preselecțiilor din cel de-al unsprezecelea sezon al show-ului „Românii au talent” ajung la final. Vineri, de la 20:30, Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu, Alexandra Dinu și Smiley sunt pregătiți să jurizeze ultimii curajoși care au decis să demonstreze că sunt cei mai buni. Pavel Bartoș este în culise, pregătit să le dea din energia lui și să îi sprijine cu cele mai bune sfaturi.

O tânără va veni la „Românii au talent” direct din Oltenia, cu un coș plini de rădăcini și cu niște aripi imaginare pregătite să zboare. Elevă la liceu, la profilul matematică – informatică, vrea o carieră în actorie. Iar pentru acest sezon a pregătit un monolog deoarece simte că ”teatrul e viață”. Va reuși să le ofere juraților încrederea că e pregătită să facă acest pas? Cum va arăta prima fila din povestea ei spectatorii vor afla curând, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Tot mâine seară, o tânără de 16 ani vine la „Românii au talent” cu un gând clar în minte: ”Andra nu știe că vin, vreau să o impresionez”. De ce pe Andra? Deoarece concurenta a făcut parte din distribuția celui de-al doilea sezon „Vocea României Junior”. Între timp, și-a descoperit pasiunea pentru chitară și pentru a scrie muzică, așa că pe scenă va veni cu o creație proprie.

Spectatorii care urmăresc emisiunea pot comenta pe Facebook, Instagram și Twitter, adăugând #romaniiautalent, iar mesajele lor pot apărea la televizor.

CITEȘTE ȘI: Show-ul „Masked Singer România” revine la Pro TV cu sezonul al doilea

Echipa „Visuri la cheie” a dat startul înscrierilor pentru sezonul 8 al emisiunii difuzate de Pro TV

Ladislav Bartonicek, acționar la compania care deține Pro TV, preia conducerea în locul lui Petr Kellner, mort într-un accident

Miliardarul ceh Petr Kellner, proprietarul Pro TV, a murit într-un accident de elicopter, în Alaska

Foto: Pro TV