Primele imagini din documentarul despre Janet Jackson au fost lansate (VIDEO)

De: Ana Obretin / 07.09.2021, 14:36
Primele imagini din documentarul despre Janet Jackson au fost lansate (VIDEO)

Cântăreața Janet Jackson a făcut public primul teaser pentru viitorul ei documentar „Janet”, care va avea premiera în ianuarie 2022. Producția Lifetime și A&E are scopul de a marca 40 de ani de la albumul ei de debut.

„Aceasta este povestea mea, spusă de mine. Nu prin ochii altcuiva”, spune Janet Jackson în teaser, care are pe coloana sonoră piesa sa „Control” din 1986. „Acesta e adevarul. Ia-l sau pleaca. Iubește-l sau urăște-l. Eu sunt aici”, mai spus Janet.

În clip mai apar vedete ale muzicii precum Missy Elliott, Mariah Carey și Paula Abdul, care discută despre impactul și influența lui Janet, dar și Tito Jackson, fratele ei. Mai sunt incluse scurte fragmente cu Michael Jackson și Tupac Shakur.

Documentarul este în producție de peste cinci ani și este regizat de Ben Hirsch, Janet și Randy Jackson fiind producători executivi. Pelicula a fost filmată în mare parte pe vremea când tatăl lui Janet, Joe Jackson, a decedat, în 2018. Pe baza filmărilor de arhivă, documentarul va explora, de asemenea, momente semnificative de-a lungul vieții și carierei lui Jackson, inclusiv moartea fratelui Michael, în 2009. Alte subiecte pe care documentarul de patru ore le va explora includ spectacolul din 2004 de la Super Bowl , care a inclus incidentul provocat de Justin Timberlake, întoarcerea pe scenă după o pauză mare și momentele în care a devenit mamă, potrivit NME.

CITEȘTE ȘI: Janet, despre nepoata Paris: „O nemernică mică și răsfățată”

Janet Jackson a slăbit 35 de kilograme urmând o dietă strictă – FOTO

Justin Timberlake a confirmat că el și Jessica Biel au devenit din nou părinți 

Justin Timberlake, acuzat că a furat o melodie!

Foto: Profimedia Images