Prințul Louis a împlinit trei ani. Aniversarea, marcată printr-o fotografie veselă

De: Ana Obretin / 23.04.2021, 15:52
Prințul Louis a împlinit trei ani. Aniversarea, marcată printr-o fotografie veselă

Prințul Louis, fiul ducilor William și Catherine de Cambridge, a împlinit, vineri, trei ani, iar părinții săi au marcat evenimentul prin publicarea unei fotografii vesele.

Imaginea a fost realizată miercuri, în prima lui zi de grădiniţă, de mama sa, care de obicei se ocupă de fotografiile de familie făcute publice. Prinţul Louis a fost fotografiat pe bicicletă, în apropierea palatului Kensington, zâmbindu-i larg mamei sale. Este îmbrăcat cu un pulover, o cămaşă și pantaloni scurţi, așa cum este tradiția, și are în spate un rucsac.

Prințul Louis îi urmează exemplul surorii sale mai mari, Charlotte, în vârstă de cinci ani, care a mers la aceeaşi grădiniţă, Willcocks Nursery School, potrivit Agerpres. Cel mai probabil, ziua de naştere va fi sărbătorită cu un tort pe care prinţul îl va împărţi cu noii săi colegi de clasă, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul grădiniţei.

Perioada de doliu regal după decesul prinţului Philip, care s-a produs pe 9 aprilie, s-a încheiat vineri, motiv pentru care prințul William a putut să facă publică imaginea.

Louis este mezinul ducilor de Cambridge și este al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după Charlotte, prințul George, fratele său mai mare în vârstă de 7 ani, tatăl său, William, și bunicul Charles.

CITEȘTE ȘI: E demonstrat ştiinţific! Kate Middleton are nasul perfect

După trei sarcini, Kate Middleton arată perfect! Care este dieta ei?
Kate Middleton, surprinsă goală. Uite ce sumă pretinde Ducesa de Cambridge pentru imaginile indecente – FOTO&VIDEO
Kim Kardashian, refuzată de Ducesa de Cambridge
Foto: Profimedia Images