Producția serialului „Lupin” a fost reluată după jaful dramatic petrecut pe platourile de filmare

De: Nicoleta Lepădatu / 02.03.2022, 18:19
Producția serialului „Lupin” a fost reluată după jaful dramatic petrecut pe platourile de filmare

La doar o zi după ce hoții au furat obiecte de recuzită în valoare de peste 200.000 de dolari de pe platourile de filmare de la „The Crown”, jaf care a avut loc pe 24 februarie, Netflix a devenit victima unui al doilea furt în timpul filmărilor din Franța pentru „Lupin”.

Conform publicației Variety, jaful a avut loc în cartierul Nanterre, la periferia Parisului, unde se filma serialul de succes. După o scurtă pauză, filmările au fost reluate luni (28 februarie).

Partea a treia din „Lupin” se filma cu Omar Sy, când aproximativ 20 de persoane cu fețele acoperite au intrat pe platoul de filmare după ce au aruncat fumigene, conform AFP. Potrivit raportului poliției, au fost furate echipamente în valoare estimată la 300.000 de euro (333.000 de dolari).

Netflix a confirmat știrea pentru Variety, spunând că „a avut loc un incident pe 25 februarie în timpul filmării sezonului viitor al lui „Lupin”. Distribuția și echipa noastră sunt în siguranță și nu au fost răniți”. O anchetă a fost declanșată de autoritățile din Nanterre.

La doar câteva ore după atac, Omar Sy a fost pe scenă la Premiile Cesar pentru a sărbători a 10-a aniversare a comediei de succes „Intouchables”, care i-a adus un premiu Cesar pentru cel mai bun actor.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Starul din ”Lupin”, Omar Sy, colaborează iar cu Gaumont pentru drama de război ”Father & Soldier”

Tags: