Starul din ”Lupin”, Omar Sy, colaborează iar cu Gaumont pentru drama de război ”Father & Soldier”

De: Nicoleta Lepădatu / 26.10.2021, 18:29
Starul din ”Lupin”, Omar Sy, colaborează iar cu Gaumont pentru drama de război ”Father & Soldier”

Starul ”Lupin” Omar Sy face echipă cu Gaumont în revenirea lui pe marele ecran cu ”Father & Soldier”, o dramă de acțiune a cărei acțiune se petrece în Primul Război Mondial, despre legăturile de familie și eroii de război uitați ai Africii.

Filmat chiar în aceste zile în Franța, lungmetrajul este realizat de Mathieu Vadepied, care și-a făcut debutul regizoral cu ”Learn by Heart”, care a avut premiera mondială la Săptămâna Criticii de la Cannes. Vadepied a lucrat, de asemenea, ca director artistic și director de imagine pentru ”Untouchable”, comedia de succes a lui Olivier Nakache și Eric Toledano din 2010, care a reprezentat și momentul descoperirii lui Omar Sy și i-a adus un premiu Cesar.

Povestea începe în timpul Primului Război Mondial, în 1917, în colonia franceză din Senegal. Sy joacă rolul lui Bakary, un tată care se înrolează în armată pentru a rămâne alături de Thierno, fiul său în vârstă de 17 ani, care a fost recrutat împotriva voinței sale. Împreună, tatăl și fiul trebuie să lupte în Primul Război Mondial în tranșeele din Franța. Thierno este gata să-și sacrifice viața pentru a lupta pentru Franța, o țară despre care știe puțin. Între timp, tatăl său pleacă să-l protejeze cu orice preț.

Cu un buget de 14 milioane de dolari, ”Father & Soldier” este produs de Unité, a lui Bruno Nahon (”A Good Doctor”). Gaumont, care a produs ”Lupin” și cele mai mari filme ale lui Omar Sy, inclusiv ”Untouchable” și ”Samba”, coproduce ”Father & Soldier” și se ocupă și de vânzările internaționale. Pelicula se filmează acum în Franța și urmează să continue producția în Senegal și va avea premiera în Franța în 2023.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Omar Sy, starul seriei „Lupin”, a încheiat un contract multianual cu Netflix

 

Tags: