„Lupin”: Când va fi lansată continuarea primului sezon; Netflix dezvăluie imagini în avanpremieră

De: Ana Obretin / 06.05.2021, 12:08

A doua parte a primului sezon al seriei „Lupin”, cu Omar Sy, va fi lansată în această vară. Netflix a dezvăluit câteva imagini în avanpremieră din cele cinci noi episoade.

Cel mai de succes serial francez al Netflix a avut premiera la începutul anului. Seria Lupin” a fost urmărită în 76 de milioane de gospodării în primele 28 de zile, fiind cel mai popular titlu Netflix nou din primul trimestru al anului. Din 2019, de când Netflix a început să facă publice aceste cifre, doar alte două producții au egalat sau depășit seria „Lupin”: „Bridgerton” (82 de milioane) și „The Witcher” (76 de milioane). 

Actorul Omar Sy și-a exprimat bucuria pe contul său de Twitter și a fost felicitat chiar de fostul premier francez Edouard Philippe.

Prima parte a sezonului de debut s-a terminat cu o răsturnare de situație majoră și este de înțeles de ce fanii sunt nerăbdători să vadă continuarea. Într-un interviu pentru site-ul spaniol SensaCine, George Kay, creatorul „Lupin” a declarat că partea a doua va fi lansată spre sfârșitul anului, însă Netflix a revenit ulterior indicând perioada de vară. 

Omar Sy se declară pregătit pentru sezonul al doilea al seriei „Lupin”

„Nu începem o serie dacă nu avem speranța de a face mai multe sezoane. Este o nebunie. De aceea m-a interesat personajul atât de mult. El este atât de complex, de schimbător, încât suntem siguri că ne vom distra. De fiecare dată și în fiecare anotimp. Nu ne plictisim”, a declarat Omar Sy.

Netflix nu a anunțat oficial un sezon secund, dar Kay a spus că este în lucru. 

CITEȘTE ȘI: Filiera franceză – “Lupin” și noul val al producțiilor în streaming din Hexagon

Tahar Rahim, despre cum e să fii în pielea unui criminal în serie, în show-ul Netflix „The Serpent”

“Call My Agent/ Dix Pour Cent” revine cu un sezon cinci “surpriză” plus un film

Netflix și Sony au semnat un acord istoric, cu consecințe asupra francizei „Spider-Man” și nu numai

Foto: Profimedia Images