„Lupin 2” va avea premiera în iunie. Ce spun actorii și creatorii serialului

De: Nicoleta Lepădatu / 08.06.2021, 18:53
„Lupin 2” va avea premiera în iunie. Ce spun actorii și creatorii serialului

Mult așteptatul  „Lupin 2”  va avea premiera pe 11 iunie și va avea cinci episoade, regizate de Ludovic Bernard  şi Hugo Gélin. Actorii și creatorii serialului ne povestesc despre ceea ce putem aștepta de la hoțul gentilom, în anticipata parte a doua a seriei.  Ai mai jos video-ul cu imagini inedite din spatele camerelor, care te vor ajuta și să intri in atmosfera celei de-a doua serii a celui mai de succes serial francez de pe Netflix.

Serialul „Lupin” a fost lansat în prima parte a lunii ianuarie și a devenit rapid un hit. Producţia a devenit imediat cel mai vizionat serial francez de pe Netflix, ajungând în top 10 inclusiv în Statele Unite. Cel mai probabil, „Lupin 2” se va bucura de la fel de multă atenție. 

„Lupin” este un serial care îl omagiază pe scriitorul Maurice Leblanc, care l-a creat la începutul secolului 20 pe Arsène Lupin, hoţul gentilom. Lansarea serialului a dus şi la o explozie a vânzărilor romanelor lui Leblanc, în Franţa, oamenii fiind dornici să afle cât mai multe detalii despre personajul principal.

Serialul îl are în centru pe Assane Diop, a cărui viaţă a fost dată peste cap când tatăl lui a murit fiind acuzat de o infracţiune pe care nu a comis-o. După 25 de ani, Assane îşi va găsi inspiraţia în „Arsène Lupin, hoţul gentilom” pentru a-şi răzbuna tatăl. El plănuieşte să fure un colier valoros, expus în Muzeul Luvru.

Iar acum, după aproape jumătate de an de așteptare, fanii vor afla în sfârșit modul în care Assane Diop va încerca să-și salveze fiul, pe Raoul, răpit de bogatul și influentul om de afaceri Hubert Pellegrini.

 Seria „Lupin” a fost urmărită în 76 de milioane de gospodării în primele 28 de zile, fiind cel mai popular titlu Netflix nou din primul trimestru al anului. 

CITEȘTE ȘI: Trailerul continuării seriei Netflix „Lupin”, lansat; când va avea premiera

Foto: Profimedia Images

Tags: