Trailerul continuării seriei Netflix „Lupin”, lansat; când va avea premiera

De: Ana Obretin / 12.05.2021, 10:29
Trailerul continuării seriei Netflix

„Cel mai căutat ‘gentleman’ al Franței s-a întors. Ne vedem pe 11 iunie „, este anunțul publicat de Netflix pe rețelele de socializare online odată cu trailerul continuării seriei de succes „Lupin”.

Timp de mai mult de două minute, trailerul oferă fanilor serialului francez o previzualizare incitantă a celei de-a doua părți a primului sezon, o continuare a aventurilor moștenitorului modern al lui Arsene Lupin.

După cinci luni de așteptare, fanii vor ști în sfârșit modul în care Assane Diop va încerca să-și salveze fiul, pe Raoul, răpit de bogatul și influentul om de afaceri Hubert Pellegrini.

Primele cinci episoade au făcut din „Lupin” serialul cel mai urmărit pe Netflix la nivel mondial în primul trimestru al acestui an. „Lupin” a fost primul serial francez care a ajuns pe primul loc în Top 10 cele mai vizionate conținuturi de pe Netflix. 

Produs de Gaumont și format din zece episoade, „Lupin” s-a clasat pe locul 1 în 12 țări, printre care Brazilia, Vietnam, Argentina și Spania. Miniseria prezintă aventurile lui Assane Diop, care decide să-și răzbune tatăl pentru o nedreptate cumplită inspirându-se din metodele geniale ale unui personaj fictiv, spărgătorul gentleman Arsène Lupin, din romanele citite în copilărie.

CITEȘTE ȘI: Filiera franceză – “Lupin” și noul val al producțiilor în streaming din Hexagon

Tahar Rahim, despre cum e să fii în pielea unui criminal în serie, în show-ul Netflix „The Serpent”

“Call My Agent/ Dix Pour Cent” revine cu un sezon cinci “surpriză” plus un film

Netflix și Sony au semnat un acord istoric, cu consecințe asupra francizei „Spider-Man” și nu numai

“Bridgerton”, noul succes de casă al platformei Netflix

“The Sparrow”, noua serie SF pregătită de creatorul “The Queen’s Gambit” și regizorul “Chernobyl”

Foto: Profimedia Images