Protagoniștii „Harry Potter” s-ar putea reuni pentru a marca 20 de ani de la lansarea filmelor

De: Ana Obretin / 08.11.2021, 13:18
Protagoniștii

Unul dintre cele mai cunoscute triouri din lume ar putea să se reunească pentru un eveniment surpriză, care să marcheze cea de-a 20-a aniversare a filmului „Harry Potter și Piatra Filozofală”.

Potrivit unei surse citate de Unilad, Warner Bros. ar plănui o „reunire în stilul ‘Friends/ Prietenii tăi’”, la care să participe o parte din distribuția francizei, inclusiv cele trei vedete principale – Daniel Radcliffe, Rupert Grint și Emma Watson.

Evenimentul ar putea avea loc la sfârșitul acestei luni, odată cu altele planificate pentru a sărbători două decenii de la lansarea primului film al seriei. Celor trei actori li se vor alătura și alți membri ai distribuției, pentru a discuta despre cele opt filme „Harry Potter”, dar și despre amintirile lor din cei peste 10 ani petrecuți împreună pe platouri, între 2001 și 2011.

La începutul acestui an, Daniel Radcliffe a spus că, probabil, nu va fi disponibil pentru a participa la niciun eveniment festiv, pentru că are un program încărcat.

Pe de altă parte, Warner Bros. a reușit să convingă distribuția sitcom-ului „Friends” să se reunească pentru un episod special care a avut foarte mult succes. 

“Harry Potter” este una dintre cele mai cunoscute francize. Opt filme au fost realizate pe baza celor șapte romane ale autoarei britanice J. K. Rowling, vândute în peste 500 de milioane de copii la nivel mondial. La rândul lor, filmele au avut încasări de 8 miliarde de dolari la nivel mondial. De asemenea, au fost lansate două pelicule din seria „Fantastic Beasts”, a căror acțiune o precede pe cea din „Harry Potter”. Un al treilea film dintr-o serie de cinci va fi lansat în 2022.

CITEȘTE ȘI: Actriţa Helen McCrory, cunoscută din „Skyfall”, „Peaky Blinders” și „Harry Potter”, a murit

Actorul britanic Paul Ritter, cunoscut pentru rolul din „Harry Potter”, a murit

Foto: Profimedia Images