Puțină lume știe de unde fac bani, de fapt, „Așii Amanetului”

De: Adrian Popa / 09.09.2021, 13:46
Puțină lume știe de unde fac bani, de fapt, „Așii Amanetului”

„Așii Amanetului”, de pe canalul History, este unul dintre cele mai populare show-uri de televiziune din istorie. Celebritatea a transformat amanetul din Las Vegas într-o afacere de succes și a umplut conturile vedetelor: Rick Harrison, Richard „Old Man” Harrison (decedat), Big Hoss (pe numele real Corey Harrison) și Chumlee (Austin Lee Russell).

Potrivit estimărilor, toate starurile de la „Așii Amanetului” au o avere mai mare de 5 milioane de dolari, iar despre Rick se știa, la un moment dat, că încasa de la producătorii emisiunii 15.000 de dolari pe episod.

„Așii Amanetului” nu au făcut avere din produse de lux sau de colecție

Totuși, principala sursă de venituri pentru Gold & Silver Pawn Shop nu o reprezintă emisiunea TV și nici vânzările de produse amanetate, fie că este vorba de ceasuri Rolex sau de obiecte de colecție rare.

Suvenirurile sunt cele pentru care oamenii trec pragul amanetului. În unele zile numărul vizitatorilor depășește pragul de 5.000 de persoane, iar o coadă imensă se formează la intrare. Atunci timpul de așteptare este de 2-3 ore.

De fapt, Gold & Silver Pawn Shop este unul dintre principalele puncte de atracție din Las Vegas. Acest fapt este, de asemenea, impresionant. Orașul din statul american Nevada nu duce lipsă de obiective turistice.

Foto: Profimedia Images

Magazinul este destul de mic, potrivit celor care i-au trecut pragul, iar o mare parte din el este dedicată vânzării de suveniruri. Oamenii cumpără tricouri, brelocuri sau magneți de frigider. Există chiar și un cuțit Bowie „BIG HOSS”.

Turiștii au rareori ocazia să întâlnească vedetele emisiunii, care se află undeva în partea din spate. Ocazional, Rick sau Corey vin pentru a semna autografe timp de o oră.

Sursa: Traveller

CITEȘTE ȘI:

Povestea puțin știută din spatele „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară

Cea mai valoroasă descoperire făcută până acum la „American Pickers”