Queen scoate pe piață în septembrie melodia nelansată de Freddie Mercury „Face It Alone”

De: Nicoleta Lepădatu / 07.06.2022, 12:44
Queen scoate pe piață în septembrie melodia nelansată de Freddie Mercury „Face It Alone”

Brian May și Roger Taylor de la Queen au confirmat în acest weekend pentru BBC că trupa va lansa o nouă melodie cu regretatul și legendarul solist al trupei, Freddie Mercury, numită „Face It Alone”.

Roger Taylor a numit-o „o mică bijuterie de la Freddie”, extrasă din sesiunile pentru cel de-al 13-lea album al lor de studio, „The Miracle”, care a fost lansat în 1989. Mercury a murit doi ani mai târziu.

Taylor a spus în interviu că „au cam uitat” de melodie, numind-o „minunată” și „adevărată descoperire”.

Apoi a adăugat: „Cred că va fi lansat în septembrie”.

Brian May a spus: „S-a cam ascuns la vedere. Ne-am uitat la ea de multe ori și ne-am gândit: „Oh, nu, chiar nu putem salva asta.” Dar, de fapt, am intrat din nou în studio și minunata noastră echipă de ingineri a spus: „Bine, putem face asta și asta.” Este ca și cum am coase ceva împreună… Dar este frumos. Este emoționant.”

„Este o piesă foarte pasională”, a fost de acord Taylor.

În recenzia sa din 1989, Rolling Stone a numit albumul „The Miracle” prea „împotmolit de sintetizatoare și aparate cu tobe”. Dar articolul a lăudat totuși contribuțiile solistului.

„Practic, „The Miracle” este o vitrină pentru Freddie Mercury și dragostea lui pentru vocea de operă. Și într-adevăr, Mercury – în special pe piesa de titlu – nu a sunat niciodată mai bine”, se arată în recenzie.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Un magazin dedicat trupei Queen a fost deschis la Londra, pentru a marca 50 de ani de la înființarea formției