Quentin Tarantino și Roger Avary se pregătesc să lanseze „The Video Archives Podcast”

De: Nicoleta Lepădatu / 04.06.2022, 18:07
Quentin Tarantino și Roger Avary se pregătesc să lanseze „The Video Archives Podcast”

Prietenii de multă vreme și realizatorii de film Quentin Tarantino și Roger Avary vor lansa primul lor podcast luna viitoare în care vor revedea unele dintre vechile lor filme de categorie B preferate și vor descoperi altele noi.

Programul va avea premiera pe 19 iulie și „The Video Archives Podcast” va prezenta duo-ul revizionând și discutând despre filme extrase din colecția reală de casete VHS pe care obișnuiau să le recomande clienților când lucrau la locația originală a emblematicului magazin de închiriere de filme Video Archives, în Manhattan Beach, California, acum aproape 40 de ani. Este produs cu Stitcher, subsidiara de podcast SiriusXM.

Quentin Tarantino și Roger Avary s-au întâlnit la Video Archives  în 1983, unde au împărtășit dragostea pentru filme mai puțin știute. Cunoștințele lor enciclopedice despre filme i-au făcut celebrități locale, înainte de a continua să colaboreze la scenariul câștigător al Oscarului pentru „Pulp Fiction”. Tarantino a achiziționat Video Archives în 1995 și a reconstruit magazinul în casa lui.

Podcastul îi va prezenta pe Tarantino și Avary povestind detalii inedite despre filme precum „Dark Star”, „Moonraker”, „Demonoid, „Messenger of Death” și „Piranha”. Lor li se va alătura crainicul podcastului Gala Avary, care este fiica lui Roger.

Într-o declarație comună, Tarantino și Avary au spus: „Nu ne-am imaginat niciodată că la 30 de ani după ce am lucrat împreună în spatele tejghelei la Video Archives, vom fi din nou împreună, făcând exact același lucru pe care îl făceam atunci: vorbim cu pasiune despre filme pe VHS. ”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI:  Quentin Tarantino este în discuții pentru a regiza episoade noi ale serialului „Justified”, cu Timothy Olyphant în rolul principal