Radiohead lansează albumul „Kid Amnesiae”, o reeditare a „Kid A” și „Amnesiac” cu piese care nu au apărut pe variantele originale

De: Nicoleta Lepădatu / 08.09.2021, 08:37
Radiohead lansează albumul

Radiohead sărbătorește aniversările celui de-al patrulea și al cincilea album ale trupei, „Kid A” și „Amnesiac”, cu un proiect comun de reeditare pe un nou album intitulat „Kid Amnesiae”.

Cu lansarea multi-format a albumului „Kid Amnesiae”, trupa rock Radiohead va sărbători cea de-a 21-a aniversare a albumului „Kid A”, care a apărut inițial pe 2 octombrie 2000 și a ajuns numărul 1 în Billboard 200, și cea de-a 20-a aniversare a albumului „Amnesiac”, care a fost lansată pentru prima dată pe 30 mai 2001  și a ajuns numărul 2 în Billboard 200.

„Kid Amnesiae” este alcătuit din versiuni alternative ale lui „Kid A” și „Amnesiac”, precum și din melodii inedite și nefăcute publice care au fost înregistrate în timpul sesiunilor pentru ambele albume, inclusiv „If You Say the Word”, care a fost lansat ca single digital pe 7 septembrie, și „Follow Me Around”. „Kid A Mnesia” va fi lansat pe 5 noiembrie.

„Vă prezentăm cu bucurie proiectul „KID A MNESIA”. Este o vârstă majoră pentru „Kid A” și „Amnesiac” și i se alătură un nou album, „Kid Amnesiae”, un palat al memoriei care conține sesiuni pe jumătate amintite, pe jumătate uitate și materiale nepublicate”, a scris trupa pe contul oficial de Twitter. „Toate trei vor fi lansate împreună, pe 5 noiembrie.”

„Kid A Mnesia” de la Radiohead este disponibil în prezent pentru precomandă în diverse formate, inclusiv ediția limitată „Kid A Mnesia 3xLP vinyl crem” cu un album de artă de 36 de pagini, precum și ediția limitată „Kid Amnesiette cu 2 casete (Kid A / Amnesiac pe banda 1, Kid Amnesiae pe banda 2) cu cinci fețe B și o broșură de 36 de pagini. Setul triplu LP va fi disponibil și ca ediție limitată de vinyl roșu 3LP, vinil negru 3LP, 3xCD și multe altele.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Kevin Bacon le-a dedicat caprelor sale hitul “Creep” al celor de la Radiohead

 

Tags: