Rapperul A$AP Rocky, iubitul Rihannei, arestat după un atac armat

De: Ana Obretin / 21.04.2022, 09:07
Rapperul A$AP Rocky, iubitul Rihannei, arestat după un atac armat

Rapperul american A$AP Rocky, iubitul Rihannei, a fost arestat miercuri, pe aeroportul din Los Angeles, fiind suspectat de implicare într-un atac armat care a avut loc în noiembrie anul trecut, potrivit autorităților locale.

Pe numele real Rakim Mayers, muzicianul a fost arestat de poliția din Los Angeles în urma unei „dispute între două cunoștințe”, care a avut loc pe 6 noiembrie 2021, în Hollywood. Rapperul ar fi tras cu o armă asupra victimei.

A$AP Rocky, în vârstă de 33 de ani, a fost arestat, potrivit site-ului de știri TMZ, după ce a coborât dintr-un avion privat cu care a venit din Barbados, de unde este originară iubita lui, cântăreața Rihanna, cu care așteaptă un copil.

Numele victimei atacului din noiembrie nu a fost făcut public de poliție, dar se știe că a suferit răni ușoare. Suspectul, care a părăsit locul incidentului cu alți doi bărbați, a fost identificat ulterior drept Rakim Mayers. Avocatul acestuia nu a răspuns deocamdată solicitărilor presei de a comenta informațiile.

Rapperul a fost eliberat în aceeași zi, după ce a plătit o cauțiune de 550.000 de dolari.

Relația rapperului cu Rihanna, cunoscută pentru hituri ca „Diamonds” și „Umbrella” dar și antreprenoare în modă și cosmetice, a fost confirmată anul trecut, după ani de zvonuri persistente. A$AP Rocky a fost condamnat în august 2019 la o pedeapsă cu închisoare cu suspendare pentru un incident violent în care a fost implicat pe stradă din Stockholm, Suedia.

CITEȘTE ȘI: Rihanna a fost dată în judecată pentru plagiat  

Rihanna, goală puşcă în baie! Uite cu cine se sărută! Imagini controversate şi indecente  

Ce sfaturi de carieră ne dau celebrităţile? Iată ce spun Victoria Beckham, Rihanna, Lady Gaga şi alte nume grele

Foto: Profimedia Images