Rapperul Sean Combs – Diddy are un nou prenume oficial, Love

De: Loredana Toma / 04.05.2021, 15:29
Rapperul Sean Combs - Diddy are un nou prenume oficial, Love

Rapperul american Diddy, născut Sean John Combs, și-a modificat legal unul dintre prenume, iar acum se numește Sean Love Combs. El a făcut anunțul prin publicarea, pe platforma de socializare online Twitter, a unei fotografii cu permisul de conducere actualizat cu noul prenume. De altfel, artistul, cunoscut printre altele pentru hitul “I’ll Be Missing You”, și-a actualizat și contul de Twitter cu noul prenume.

Diddy nu este la prima schimbare de nume, după ce a avut mai multe pseudonime, ca “Puff Daddy”, “P Diddy” pentru ca, ulterior, să rămână doar Diddy. Artistul a publicat pe Twitter și o fotografie în care apare cum trece în revistă, pe un caiet, istoria numelor sale.

De la Puff Daddy și Diddy la Love

Născut în noiembrie 1969, cu numele complet Sean John Combs, Diddy, în vârstă de 51 de ani, a declarat în 2017 că-și va schimba prenumele în “Brother Love”, însă de atunci a renunțat la prenumele “Brother”.

În 1997 a fost prima oară când artistul s-a plictisit de numele său și s-a gândit că “Puff Daddy” sună mai bine, fiind, aceasta fiind, de asemenea, perioada în care a devenit cunoscut ca artist. Potrivit Daily Mail, un an mai târziu, artistul a revenit la numele cu care s-a născut, pentru ca în 1999 să-l schimbe cu pseudonimul Puffy,  inspirat de faptul că, atunci când era furios, “pufnea și pufăia de nervi”. În 2001, el a devenit “P Diddy”, iar, în 2005, a rămas la “Diddy”.

Anul 2017 a fost cel în care Diddy a anunțat că va deveni “Brother Love”, însă în prezent a rămas oficial și legal Sean Love.

Diddy nu este singurul artist care și-a tot schimbat numele sau pseudonimul. Jennifer Lopez, care, de altfel, i-a fost și iubită, dar și Prince se numără printre artiștii care au optat pentru mai multe schimbări de nume de-a lungul vieții lor.

CITEȘTE ȘI: P. Diddy regretă că nu a continuat relaţia cu „cea mai sexy fată din lume”!

P. Diddy își cumpără post de televiziune

Diddy vrea un Oscar

Foto: Profimedia Images