Rapperul Tyga a fost arestat pentru violență domestică

De: Ana Obretin / 13.10.2021, 12:27
Rapperul Tyga a fost arestat pentru violență domestică

Rapperul american Tyga, pe numele real Michael Stevenson, a fost arestat la Los Angeles, fiind acuzat de violență domestică.

Reprezentanții legii au confirmat arestarea, iar rapperul a fost văzut apoi părăsind postul de poliție, după ce a plătit o cauțiune de 50.000 de dolari, potrivit Variety.

Camaryn Swanson, fosta iubită a lui Tyga, a publicat pe contul său de Instagram mai multe fotografii și înregistrări video în care apare rănită în jurul ochiului stâng.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de G.O.O.D (@g.o.o.d___vibez)

„Am fost abuzată din punct de vedere emoțional, mintal și fizic și nu mai ascund acest lucru”, a scris ea într-un mesaj care a însoțit imaginile. „Mi-e atât de rușine că a trebuit să ajung la asta, dar trebuie să lupt pentru mine”, a mai scris Swanson.

CITEȘTE ȘI: Bărbat arestat la reședința cântăreței Ariana Grande, după ce a amenințat cu cuțitul

Cinci persoane, arestate în cazul răpirii câinilor lui Lady Gaga

Presupusa altercație a avut loc în noaptea de luni.  Platforma TMZ a raportat, citând „o sursă foarte apropiată de rapper”, că Swanson a apărut la casa acestuia „țipând”, dar i-a fost permis accesul înăuntru. Ca răspuns la acel articol, Swanson a scris: „Nu am apărut ‘țipând’ sau neinvitată. Când am încercat să plec, el m-a agresat fizic și a refuzat să mă lase să plec ore în șir”. Ulterior, după ce Swanson a părăsit casa, ea a raportat incidentul poliției, care a încercat fără succes să vorbească cu Tyga. Acesta s-a predat singur marți dimineață.

Tyga a avut parte de numeroase probleme cu legea

Cel mai recent, Tyga a fost în centrul atenției când a participat la emisiunea „The Masked Singer”, pe 30 septembrie.

Rapperul, fost iubit al lui Kylie Jenner, a avut parte de numeroase probleme cu legea. El a fost dat în judecată în 2018 și în 2020 pentru neplata chiriei și despăgubiri care se ridică la ordinul milioanelor. Avocatul lui Tyga a negat acuzațiile.

Interpretul a semnat un nou acord cu Columbia Records în octombrie 2019 și a lansat albumul „Golden Hour” în iunie 2020. Cel mai recent hit al său a fost „Taste”, lansat în 2018 și recompensat cu șapte discuri de platină. 

CITEȘTE ȘI: Sora cântăreţei Mariah Carey, arestată pentru prostituţie. Vezi cum arată!

Shia LaBeouf, arestat în timpul unui festival

Foto: Profimedia Images