Rebecca Balding, actrița cunoscută pentru rolurile din „Soap” și „Charmed”, a murit la 73 de ani

De: Nicoleta Lepădatu / 21.07.2022, 16:21
Rebecca Balding, actrița cunoscută pentru rolurile din „Soap” și „Charmed”, a murit la 73 de ani

Rebecca Balding, actrița plină de energie care a apărut alături de Billy Crystal în „Soap” și a interpretat-o pe șefa ziarului Alyssei Milano în „Charmed”, a murit. Ea avea 73 de ani.

Balding a murit luni în Park City, după o luptă cu cancerul ovarian, a anunțat soțul ei scriitorul, regizorul și producătorul James L. Conway.

Rebecca Balding a jucat și în filmele de groază „The Silent Scream” (1979) și „The Boogens” (1981) regizat de Conway. S-au cunoscut pentru prima dată când ea a dat audițiile pentru rol.

Conway a fost producător al serialului „Charmed”, când soția sa a interpretat-o pe Elise Rothman, redactor-șef la The Bay Mirror, unde Phoebe Halliwell jucată de Milano a lucrat ca editorialist. Ea a apărut în 22 de episoade în ultimele cinci sezoane (2002-06) ale seriei supranaturale.

Născută în Little Rock, Arkansas, Balding a studiat actoria la Universitatea din Kansas și a lucrat în teatrul local din Chicago înainte de a merge la Hollywood.

Într-unul dintre primele sale roluri TV, ea a jucat-o pe reportera Carla Mardigian alături de Ed Asner în primele trei episoade din „Lou Grant” de la CBS în 1977, apoi a jucat alături de David Naughton în comedia din 1979 „Makin’ It”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Jak Knight, comediant și vedetă a serialului „Bust Down”, a murit la 28 de ani

Tony Sirico, care a jucat rolul lui Paulie Walnuts în „The Sopranos”, a murit. Actorul avea 79 de ani