Regina Hall va juca alături de Robert De Niro în continuarea ”Midnight Run”

De: Nicoleta Lepădatu / 09.11.2021, 08:34
Regina Hall va juca alături de Robert De Niro în continuarea ”Midnight Run”

Regina Hall urmează să joace într-o continuare a filmului ”Midnight Run”, cu Robert De Niro, care va fi și producător.

”Midnight Run” este un film clasic din 1988 care l-a avut în rolul principal pe Robert De Niro care a jucat un vânător de recompense care are sarcina de a urmări un fost contabil mafiot, interpretat de regretatul Charles Grodin. Comedia de acțiune îi are în centrul acțiunii pe cei doi călătorind prin țară și încercând să scape atât de FBI, cât și de mafie.

Aeysha Carr (”Brooklyn Nine-Nine”) va scrie scenariul filmului, care va fi o producție Universal. Detaliile poveștii din continuare ”Midnight Run” nu au fost încă dezvăluite.

Universal a încercat să facă o continuare sau un remake al îndrăgitei comedii  încă din anii 1990. La începutul anilor 2010, Timothy Dowling scria un scenariu cu ideea ca personajul lui De Niro, Jack Walsh, să fie asociat cu cineva mai tânăr.

Robert De Niro și Jane Rosenthal vor produce pentru Tribeca, cu Berry Welsh producător executiv. Jesse Collins produce prin Jesse Collins Entertainment, împreună cu Regina Hall prin casa ei de producție RH Negative. Sara Scott de la Universal Pictures va superviza proiectul din partea studiourilor.

Regina Hall a avut cel mai recent rol în serialul Hulu ”Nine Perfect Strangers”. În prezent este în producție pentru comedia ”Honk for Jesus, Save Your Soul”, cu Sterling K. Brown, și va fi văzută în viitoarea comedie Netflix ”Me Time”, împreună cu Kevin Hart și Mark Wahlberg.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Robert de Niro, rănit în timp ce filma pentru pelicula lui Scorsese „Killers of the Flower Moon”