Regizorul Takeshi Kitano a fost atacat cu un târnăcop

De: Ana Obretin / 06.09.2021, 14:44
Regizorul Takeshi Kitano a fost atacat cu un târnăcop

Poliția din Tokyo a arestat un bărbat care ar fi atacat cu un târnăcop o mașină ce-l transporta pe celebrul regizor japonez Takeshi Kitano. Potrivit presei nipone, nimeni nu a fost rănit în acest incident bizar.

Regizorul și actorul în vârstă de 74 de ani, cunoscut și sub numele de scenă Beat Takeshi, se afla în mașină cu șoferul său și tocmai părăsea sediul rețelei de televiziune TBS, după emisiunea sa săptămânală, care are loc live sâmbăta seara.

Suspectul ar fi lovit mașina lui Kitano de mai multe ori cu un târnăcop, cerându-i regizorului să iasă afară, potrivit AP News. Un agent de securitate a chemat poliția și suspectul a fost arestat imediat, potrivit presei locale. Suspectul este un bărbat în vârstă de 40 de ani și avea asupra lui și un cuțit cu o lamă de 10 centimetri.

Poliția din Tokyo a refuzat, luni, să confirme informațiile din presă, deși a transmis că un suspect a fost arestat sub  suspiciunea de deținere ilegală de arme.

TBS a anunțat că suspectul a declarat poliției că s-a enervat după ce a fost ignorat, în iunie, când a îngenuncheat în fața mașinii lui Kitano, cerându-i ajutor pentru a lucra în industria de divertisment. Poliția a deschis o anchetă.

Kitano este regizor, actor și scenarist. El a fost premiat cu Leul de Aur la Festivalul de la Veneția pentru filmul „Hana-Bi”, în 1997, și a mai regizat alte filme devenite cult, inclusiv „Zatoichi”, „Sonatine” și „Outrage”.

CITEȘTE ȘI: Rapperul Kodak Black, implicat într-un incident armat

Incident nefericit pentru o jurnalistă. Accidentul vestimentar pentru care a devenit celebră pe internet

Foto: Profimedia Images