Rapperul Kodak Black, implicat într-un incident armat

De: Loredana Toma / 06.04.2021, 12:58
Rapperul Kodak Black, implicat într-un incident armat

Rapperul american Kodak Black a scăpat nevătămat dintr-un incident armat, dar una dintre gărzile sale de corp s-a ales cu un glonte în picior. Din fericire, bărbatul este acum în afara oricărui pericol. Incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marți, în Florida, unde artistul era cap de afiș la un festival.

Rapperul și gărzile sale de corp au fost încercuiți în fața unui restaurant fast food, unde se opriseră pentru o gustare.

Potrivit declarațiilor oamenilor legii, focul a fost deschis de un bărbat asupra mașinii în care se aflau Kodak și gărzile sale de corp. Se pare că aceștia au fost urmăriți de mai multe mașini încă de când au plecat dintr-un club de noapte. După ce cei care îi urmăreau au deschis focul, rapperul a fost nevoit să se ascundă rapid în mașina sa blindată, scăpând fără nicio rană. În schimb, unul dintre bodyguarzii săi a fost rănit într-un picior și transportat imediat la spital, starea lui fiind, în prezent, stabilă.

“Easter in Miami”, noul cântec lansat de Kodak Black, cu o zi înaintea incidentului armat

Artistul a avut parte de această surpriză la numai o zi după lansarea noului său cântec, intitulat “Easter In Miami”. Piesa este cea mai recentă lansare a sa după ce a fost grațiat, în ianuarie, de fostul președinte al SUA, Donald Trump.

Totodată, așa cum promisese înainte de a fi grațiat, în luna februarie, artistul a plătit taxele de școlarizare pentru doi copii rămași orfani de ambii părinți, agenți FBI care au fost uciși în timpul unei percheziții în casa unui bărbat suspectat într-un caz de pornografie.

CITEȘTE ȘI: Rapperii Lil Wayne și Kodak Black au fost grațiați de Donald Trump în ultima zi a mandatului său

Incident armat la o scoala din Germania

Rapperul DMX, în stare critică după o supradoză de droguri

Foto: Profimedia Images